Június 21 után vége a nyárnak szerintetek is?
Figyelt kérdés
A napforduló után már egyre kevesebb ideig van világos, stb. Én olyankor úgy érzem lassan vége a nyárnak,vagyis onnantól olyan gyorsan repül az idő.2024. jún. 11. 22:06
11/18 anonim válasza:
10-es én kimondottan ezért utàltam ezt az időszakot. Nagyon jó baràtaim voltak az iskolàban. De ha úgyse csinàlunk értelmeset akkor börtönnek éltem meg hogy ott kellett ülni. Nem mondtam ki, de magamban szivatàsnak éreztem. Mikor taulunk legalàbb akkor célja van hogy nem mehetünk inkàbb kedvünkre kerékpàrozni, fagyizni vagy valakihez àt gépezni. Azt megértem. Viszont az utolsó 2 hét napi 8 óra kötelező szabad foglalkozàs órànként termet vàltva amikor mindent tudsz csinàlni csak értelmes dolgot nem, csak kínzàs. Persze örültem hogy nem dolgozunk. De ennyi erővel el is engedhették volna.
12/18 anonim válasza:
Valamiért-valahogyan kissé ellentétes azzal, mivel akkor kezdődik a csillagászati nyár és leginkább júliustól augusztus közepéig vannak hőhullámok. Eddig egyébként hol éltél?
14/18 anonim válasza:
Külföldön élek.
Júni 12 van, eddig egy igazi nyári napunk nem volt, mert álló nap esett az eső gyakorlatilag 5-6 napon keresztül. :D, most végre süt a Nap, max 15 fok.
Talán jövő héten majd lesz 23 is - esetleg.
Szóval itt vszeg júni vége felé indul be a nyár és a jóidő.
15/18 anonim válasza:
Idehaza is hasonló, 2 hete folyton esik, ma volt kb 19 fok…
16/18 anonim válasza:
Egyébként 1 évvel ezelőtt is lazább és esős volt a június, ez még nem baj. Viszont volt kis hőhullám múlt héten és a sekély Velencei-tó rögtön 28 fokos lett. :/ Úgyhogy most kis ingadozásokkal hullámzó a nyár kezdete.
17/18 anonim válasza:
Tavaly a nyaralásunkon is 15 fok és szakadó eső volt júliusban, remélem idén azért lesz nyár.
18/18 anonim válasza:
Bennem ez a "vége a nyárnak" gondolat csak augusztus 20-a körül szokott megfogalmazódni. Abban az időszakban, mintha 2x olyan gyorsan repülne az idő, mint alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!