Más is várja már hogy vége legyen a nyárnak?
Én várom, utálom ezt a meleget. Nekem a max. 25-28 °C az ideális.
Egyedül a maszkviselést nem várom (szerintem van esély rá, bogy ismét hordani kell majd...).
Mit teszel azért, hogy el tudd viselni a hőséget? Miken változtattál eddig?
Én nem várom, hogy vége legyen a nyárnak, én nagyon élvezem, hogy jó idő van. A nyár a kedvenc évszakom.
Mindig csak az marad életben, aki képes változni, képes alkalmazkodni.
Jobb lesz, ha hozzászoktok, hogy ilyen melegek lesznek a nyarak, mivel országunk lehet, hogy el fog sivatagosodni a klímaváltozás miatt. A szélsőséges időjárás lesz az általános. Aki nem bírja, az elköszönhet az élettől.
És az nem jutott eszedbe hogy a klímaváltozást kellett volna megakadályozni? Mondjuk nem kellene mindenhova kocsival járni?
Nekem nincs autóm, úgyhogy ezt mondd a sok kocsitulajdonosnak. Sőt írj levelet a gyártulajdonosoknak, az esőerdők és erdők pusztítóinak.
De írj Orbán királynak is, hogy elméletben vettek olyan berendezést, ami megakadályozza a nagy jégesőket, ahhoz képest hatalmas méretű jégdarabok pusztítanak hazánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!