Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Június 21 után vége a nyárnak...

Június 21 után vége a nyárnak szerintetek is?

Figyelt kérdés
A napforduló után már egyre kevesebb ideig van világos, stb. Én olyankor úgy érzem lassan vége a nyárnak,vagyis onnantól olyan gyorsan repül az idő.
2024. jún. 11. 22:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos nem.
2024. jún. 11. 22:09
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Hát igen, picit tényleg fura, és soha sem tudtam megszokni, hogy nem a júliusi melegben, vagy a tikkadt száraz augusztusban perzsel a nap este 8-9-ig, hanem júniusban
2024. jún. 11. 22:14
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
onnantól kezdődik a csillagászati nyár :)
2024. jún. 11. 22:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy érzem, hogy egészen szeptember közepéig tart a nyár, mert sokáig van még 30 fok fölött.
2024. jún. 11. 22:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, általában aug. 20 körül/után szokott inkább lenni a nyár vége.
2024. jún. 11. 22:49
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem július 1 előtt még el se kezdődik a nyár. Június olyan mint a késő tavasz.
2024. jún. 11. 23:15
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Addig még iskola van, vizsgaidőszak stb.
2024. jún. 11. 23:20
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
Majd szeptember végén, amikor már nem kell klímát használni. Na akkor lesz vége.
2024. jún. 11. 23:47
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Épphogy elkezdődik 😩
2024. jún. 12. 01:10
 10/18 anonim ***** válasza:
66%

Csak az egyetem van addig, gimikben és általánosban Magyarországon a gyerekek addigra rég el is felejtik a sulit. Nekem speciel ez volt a kedvenc időszakom. Most már minden lezárva és az egész suli arról szól hogy mindenki fejben már nyaral, jókedvű, ilyenkor már az óráon szabadfoglalozás volt vagy énekeltünk.

Nem is emlékszem olyan vaskalapos tanárra aki berobogott volna hogy a tanév nem ért véget és valami tömény rémunalmas órát leadott volna. :D

2024. jún. 12. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.