Hát igen, picit tényleg fura, és soha sem tudtam megszokni, hogy nem a júliusi melegben, vagy a tikkadt száraz augusztusban perzsel a nap este 8-9-ig, hanem júniusban
2024. jún. 11. 22:14
3/18 anonim válasza:
onnantól kezdődik a csillagászati nyár :)
2024. jún. 11. 22:16
4/18 anonim válasza:
Én úgy érzem, hogy egészen szeptember közepéig tart a nyár, mert sokáig van még 30 fok fölött.
2024. jún. 11. 22:26
5/18 anonim válasza:
Nem, általában aug. 20 körül/után szokott inkább lenni a nyár vége.
2024. jún. 11. 22:49
6/18 anonim válasza:
Nekem július 1 előtt még el se kezdődik a nyár. Június olyan mint a késő tavasz.
2024. jún. 11. 23:15
7/18 anonim válasza:
Dehogy. Addig még iskola van, vizsgaidőszak stb.
2024. jún. 11. 23:20
8/18 anonim válasza:
Majd szeptember végén, amikor már nem kell klímát használni. Na akkor lesz vége.
2024. jún. 11. 23:47
9/18 anonim válasza:
Épphogy elkezdődik 😩
2024. jún. 12. 01:10
10/18 anonim válasza:
Csak az egyetem van addig, gimikben és általánosban Magyarországon a gyerekek addigra rég el is felejtik a sulit. Nekem speciel ez volt a kedvenc időszakom. Most már minden lezárva és az egész suli arról szól hogy mindenki fejben már nyaral, jókedvű, ilyenkor már az óráon szabadfoglalozás volt vagy énekeltünk.
Nem is emlékszem olyan vaskalapos tanárra aki berobogott volna hogy a tanév nem ért véget és valami tömény rémunalmas órát leadott volna. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.