Hogy érzitek magatokat ebben a dög melegben?
Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 22:39
11/18 anonim válasza:
Itt annyira nem volt meleg, jégeső is volt és árvíz is van, sőt a pláza is beázott, úszik a víz.
12/18 anonim válasza:
Ide kb 1 óra múlva ér az eső, alig várom.
13/18 anonim válasza:
Hol van itt dög meleg? Majd, ha tartósan 30-35 fok lesz, na az lesz dög meleg. Még el sem kezdődött igazán a nyár, de már sírtok. Ti meg fogtok halni, ha tényleg beköszönt a 30 fokos meleg?
Teljesen jól éreztem tegnap magam, párommal túráztunk.
14/18 anonim válasza:
Meleg van az igaz.De ez messze van még a kánikulától.
15/18 anonim válasza:
Ez még nem dögmeleg :D Konkrétan a lakásban én még fázni szoktam, pedig nincs is légkondim.
16/18 anonim válasza:
Jól, most még nincs rossz idő. Majd ha már 34+ lesz, az lesz rossz, de legalább a lakásban van klíma meg a melóban is.
17/18 anonim válasza:
Gárdonyon strandoltam. :-)
Csak ott az volt a baj, hogy a kevés meleg ellenére az alacsony víz rögtön felmelegedett egy rossz szintre. Strandvíznél is melegebb volt és a hivatalos leírás nem tükrözte a valóságot. Konkrétan sajnos nem igazán volt élvezetes így, pedig imádom a helyet. :-(
18/18 anonim válasza:
Hol van dög meleg? Nálunk (észak-dunántúl) csak most kezd végre jó idő lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!