Hogy érzitek magatokat ebben a dög melegben?
Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 22:39
1/18 anonim válasza:
Jól. Kocogtam este 19:00 után 10 km-t, levezetésként gyalogoltam még két km-t, most meg a vacsora után itt hempergek a 23 fokosra állított légkondi alatt a hálószobában a franciaágyon.
2/18 anonim válasza:
Rosszul egyébként.
Most értem haza az állatorvostól. Külön nekünk nyitotta ki a rendelőt, mert
fura tüneteket kezdett el produkálni a cica. Aggódom érte, bár nem vészes a helyzet az orvos szerint.
3/18 anonim válasza:
Kifejezetten jól. Parkban sétáltam.
4/18 anonim válasza:
Nappal még nem éreztem, hogy olyan hőség lenne. De most bent a szobába nagyon meleg van, amit nem jól viselek. Fülledt párás a levegő, valószínűleg eső lesz.
6/18 anonim válasza:
szenvedek, olyan érzés mintha a kemencében lennék
7/18 anonim válasza:
Szarul. Az a baj, hogy túl magas a páratartalom, a hőmérséklet még nem lenne vészes.
8/18 anonim válasza:
Nagyon rosszul. Szellőztetni nem lehet, mert kint sincs levegő.
10/18 anonim válasza:
Rosszul, de nem csak az idő miatt.
Felénk amúgy lassan 1 órája elég komoly felhőszakadás van, szóval legalább már hűlt, frissült kicsit a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!