El vagyok késve?
24 évesen nincs kapcsolatom már 5 éve nem is volt.
Sokáig tanultam, mesterképzést is végeztem és egyszerűen nem fért bele az időmbe.
Majd egyetem után egy betegséggel küzdöttem és hopp el is repült még 2 év.
Úgy érzem el vagyok késve. A körülöttem levőket eljegyezték vagy éppen most találta meg az élete szerelmét, valakinek már az esküvő is megvolt. Gyereket nem szeretnék. Emiatt nem aggódok. De egy társ azért jó lenne már, akivel végre komolyabbra fordulnának a dolgok
Nos
1, valszeg nő vagy
2, nem kell picsogni
3, a normàlis kapcsolat egy karnyújtàsnyira van, max vàlogatni kell
4, vàlassz jól.
gyerek eljegyzés esküvő....ez itt mániája a nőknek...
Ne ezt nézd, hogy ki házas kinek van gyereke...
Ha neked ez a legfontosabb arra találsz egyszerűbb pasikat is, igaz nem lesz túl nagy vonzalom romantika, de leszel feleség és lehet gyerek.
Nem vagy elkésve, én nemrég kezdtem ismerkedni egy 24 éves lánnyal, habár most szünet van, mert egyetemista és vizsgaidőszakban van. Remélem a vizsgák után végre össze jövök vele.
Figyelj, én azt tanácsolom neked hogy légy nyitott, járj el erre-arra, itt a nyár ki lehet mozdulni. Akár randiappokat is kipróbálhatsz, ha még nem tetted. Rád fog találni a szerelem hidd el, nem vagy elkésve.
36/F
Huszonêvesen mégis hogy lennél elkésve? Az emberek ennyi idősen még bőven élik világukat, elkezdik az életüket, majd még jó párszor újra kezdik, ha úgy van. 24 évesen még minek házasság meg család? Mondom ezt úgy, hogy nekem is fiatalon lett, nem bánom, de innen visszatekintve bőven raert volna később is, akkor sem késtem volna le semmiről, talán akkor megspórolok magamnak egy válást 😂 25 évesen ismertem meg az első férjem, és még egészen más dolgokat tartottam akkor vonzónak egy ferfiben, más volt a prioritás.
Hát valahogy 34 évesen jobban sikerült választani, nem is volt már szempont, hogy jaj legyen már valakim, jaj legyen már esküvő.
„...Gyereket nem szeretnék. Emiatt nem aggódok”
De igenis aggódj. A normális férfiaknak hosszútávon nem kellenek az olyan nők akik nem akarják őket utóddal megajándékozni. Sorry, ez az élet rendje hogy ha nő vagy akkor szülnöd kell.
Ne foglalkozz a 9-essel, pont hogy több olyan férfi van, mint nő, aki nem akar gyereket! 2 fiatal és 2 középkorú párt is ismerek akik tudatosan gyermektelenek, nem egy nagy ördöngősség.
Vagy legrosszabb esetben a 30-as éveidben lesz olyan férjed, akinek már van gyereke és többet nem akar. Sok ilyet láttam és működött, mert a hölgyet nem zavarta a mostohaanya szerep, csak sajátot nem akart. Erre is van több példám amit láttam életemben. Vagy fordítva, a nőnek volt, a férfi nem akart sajátot.
Szóval bármi lehet, ezen nem fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!