29 évesen van még értelme tanulni?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el a Mérlegképes könyvelő képzést, de munka mellett nagyon nehéz ezt csinálni. Csak azért kezdtem el, hogy végre legyen egy olyan szakmám amivel sokat tudok keresni, nem pedig vegetálok2024. jún. 5. 20:49
21/22 anonim válasza:
Vannak egyetemen sokkal idősebbek is (40,50 vagy afelett), igaz, nem az a jellemző, de előfordul.
22/22 anonim válasza:
Persze, fiatal vagy még mindig, sokat kell mèg a munka világàban töltened. Nem mindegy, hogy rossz munkát végzel kevés fizetésért, vaga olyat, amit szeretsz és megfizetik. Én 25 évesen kezdtem újra az egyetemet, de a levelezős osztályunkban vannak 50 felettiek is. Sőt nemrég volt hír, hogy végzett egy 70 feletti hsllgató az egyetemen, pedig volt már karrierje más területen. Tanulni sosem késő és mindig hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!