29 évesen van még értelme tanulni?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el a Mérlegképes könyvelő képzést, de munka mellett nagyon nehéz ezt csinálni. Csak azért kezdtem el, hogy végre legyen egy olyan szakmám amivel sokat tudok keresni, nem pedig vegetálok2024. jún. 5. 20:49
2/22 anonim válasza:
Mérlegképessel se keresed magad szarrá. Viszont ha továbbképzed magad adószakértőre vagy valami hasonlóra (adózással foglalkozó szakok fizetnek jól), akkor azzal sokat kereshetsz. De annak csak egy bemeneti követelménye a mérlegképes.
3/22 Noren1989 válasza:
#2essel kell egyetértsek. Vidéki nagyvàrosban tavalyelőtt 350et ajànlottak egy könyvelő exkolleganőmnek.
4/22 anonim válasza:
minimum 36 évnyi munkaviszony áll még előtted, ami lehet hogy kitolódik 41 évre. Szerinted akkor megéri?
5/22 A kérdező kommentje:
#2 A Mérlegképes könyvelők igenis jól keresnek!
2024. jún. 5. 21:36
6/22 anonim válasza:
5. Higgy akkor annak, amit az interneten olvasol, ne annak, aki 20-30 éve ebben dolgozik és mégsem emelkedik a fizetése. Ügyes vagy.
7/22 A kérdező kommentje:
Te ebben dolgozol?
2024. jún. 5. 22:12
8/22 anonim válasza:
Igen. Életem legrosszabb döntése volt, ha újrakezdhetném az életem, inkább orvos lennék.
9/22 anonim válasza:
Én most pénteken záróvizsgázok, mesterképzés. 32 éves vagyok.
10/22 anonim válasza:
Soha nem késő tanulni...
Én főállás, család és vállalkozás mellett is tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!