34 évesen van értelme elkezdeni tanulni egy jó szakmát?
Van egy jó szakma ami érdekelne, az az igazság hogy én valamikor régen tanultam már ezt a szakmát csak félbe hagytam, de most újra kedvet kaptam hozzá és szeretném kitanulni rendesen. Majd menni fogok egy felnőtt tanfolyamra is, de addig is arra gondoltam hogy elkezdhetném tanulni magamba. A neten van fent anyag hozzá meg egy ilyen témájú könyvem is ami az alapoktól leírja, bevezet a szakmába.
Én ebbe szeretnék kapaszkodni, ezt látom jelenleg az egyetlen járható útnak az életembehogy ebből úgymond "kartiert" csináljak, meg fejleszteném is ezzel magam, a tudásom.
Most leszek 34 éves nemsoká, eddig olyan munkáim voltak amik nem tetszettek igazán meg sokat gondolkoztam hogy mihez is kezdjek, de csak ehhez a szakmához jutottam vissza amit régen tanultam.
Igazából egy másik kérdésem is az lenne, hogy autodidakta módon, fel tudnék e készülni rá, hogy ér e annyit az hogy magamba tanulom, olvasom, és minden fejezetet jegyzetelek, kiírom füzetbe és ismétléssel mindig átnézem, ez ér e annyit mintha bent ülnék órán és ott magyaráznák?
Addig tanulj ameddig megteheted!
Nem késő ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!