Átadjátok a helyeteket repülőn ha megkérnek rá cseréljetek? Ti fizettetek a jobb helyért.
Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 07:16
12/18 anonim válasza:
3-as válaszoló: A lezuhanáskor nem annyira releváns ki hol ült. Nem a széked alapján azonosítanak, mivel lehet be se voltál kötve, vagy éppp nem a helyeden tartózkodtál. Ha lezuhan egy gép, akkor jó eséllyel autó méretű darabokra esik széjjel, az utasokról nem is beszélve....a fogászati kartonod alapján azonosítanak, illetve dns alapján, ha szükséges.
13/18 anonim válasza:
nem, ha ennyire fontos neki az adott hely, akkor vegyen rá helyfoglalást. mondjuk ha "plus size infuelcer" hája ülne a helyemen, én azt is átpakoltatnám vele máshova. nem vagyok senki bébiszittere, hogy nekem kelljen a kis lelkivilágát figyelni meg biztosítani amit akar magának.
14/18 anonim válasza:
Egyetlen esetben, ha velem együtt utazó kéri. :D párommal foglalunk magunknak 2 helyet, hasraütésszerűen beírjuk a helyhez a nevet aztán magunk között meg beszálláskor csereberélünk hogy ki hova akar ülni.
De idegenekkel miért kéne? Foglaljon magának, ne tőlem várja a potyát.
15/18 anonim válasza:
3-as, ez nem indok :D Ha lezuhan a gép a fele ember elég, a fele szétszóródik, de fixen nem maradnak a helyükön :D
Kérdező: nem. Miért nem foglal előre, ha x helyen ülne?
16/18 anonim válasza:
Nem. Vonaton még csak-csak, ha szépen kéri, de repülni azért nem 1 órácskát szoktunk…
17/18 anonim válasza:
Nem. Rosszul vagyok, ha úgy mozog alattam valami, hogy nem látom, hogy mozgunk, csak érzem. Ez vonaton, buszon nem gáz, mert szép nagy ablak van, amin ki lehet látni állva utazva, vagy belső ülésről is, repülőn viszont ezek a kis lőrések vannak, ha nem ott ülök mellette, nem látok ki, összehányom magam egy kétórás út alatt is, és nagyon nem szeretek hányni. Voltam én már világ legaszarabb embere azért is, mert kisgyereket nem engedtem az ablak mellé ülni (említett kisgyerek amúgy egész végig egy tableten játszott, szerintem leszarta), de basszus, teltházas járat volt, szóval még azt sem játszott, hogy minden második sor üres és átülök máshová, meg amúgy is, fizettem érte, legközelebb kegyeskednek kifizetni a helyet, ha fontos nekik, meg időben becsekkolni?
18/18 anonim válasza:
Ez annyira felhúz… a kisgyereknek miért nem vettek a szülei az ablak mellé jegyet? Miért másokon élősködnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!