Miért jobb másoknak, mint nekem?
Szinte minden kortársamnak jobb élete van, mint nekem. 31 éves, de hiába van párom, még mindig a szüleimmel élek. 1-2 kivétellel mindenkinek gyerekei vannak, és házasságban élnek. Mindenki jutott valahova, csak én nem. Hiába van párom, mégse tudunk együtt élni, még mindig képtelen vagyok a szüleimmel élni. Okos sem vagyok, így nincs esélyem sem egy jó munkahelyemre.
Másoknak gyerekük van, és mégis olyan könnyen veszik az életet.
Az életemben nekem nagy hajtást adott a tudat, hogy szerencsés vagyok, még akkor is, ha nem érzem annak magam . Van aki súlyos beteg, van aki elvesztette esetleg valamelyik végtagját, van, akinek a családját egy végzetes baleset érte, és így tovább, és így tovább, és mit meg nem adnának, ha "csak" annyi bajuk lenne, mint ami nekem van.
És ahhoz hogy nekem jó legyen, sajnos más maximum nagyon kevéssel tud hozzájárulni, de a saját boldogságomat nekem kell valahogy elérnem, és küzdenem érte.
Fel a fejjel, tégy meg minden tőled telhetőt, és remélem, hogy a kitűzött céljaid mind eléred! 😊
Én is hasonlóan voltam.
Jóformán 6 év munkája kellett, hogy olyan életem lehessen, amiről álmodni sem mertem.
Idén 32 éves leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!