Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Teljesen komoly kérdés....

Teljesen komoly kérdés. Amikor azt mondja valaki nincs jogod ilyen szavakkal illetni, akkor az mit jelent? Mi az hogy nincs jogom?

Figyelt kérdés
2024. jún. 1. 13:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Úgy látszik igen.
2024. jún. 1. 14:43
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok 13 éves, csak nem értettem ezt a jogost témát. Szóval semmit nem jelent csak mond valaki ilyenkor valamit?
2024. jún. 1. 14:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Amúgy 9 köszi, szépen leírtad nekem.
2024. jún. 1. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Ha külföldi lennél még megérteném, hogy nem ismered ezt a kifejezést. Ez kb a" ki vagy te, hogy ilyet mondj nekem" kifejezéssel azonos majdnem.
2024. jún. 1. 15:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez egy szófordulat, nem szó szerint kell érteni, hogy a BTK ezen és ezen paragrafusa szerinte te ezt és ezt nekem ekkor és ekkor NEM mondhatod, mert nincs meg hozzá a jogod.
2024. jún. 1. 17:32
 16/16 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem azért egy "ilyennek" is nagy lehet az arca, aki így beszél/válaszol a másiknak.
2024. jún. 1. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!