Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha most tegyük fel házkutatást...

Ha most tegyük fel házkutatást tartanának nálatok otthon, milyen ciki és kínos dolgokat találnának meg? Lenne olyan, amiért felelősségre vonhatnának?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés. Ha most tegyük fel, menne hozzátok a rendőrség házkutatásra, milyen dolgokat találnának meg, ami ciki vagy szégyen volna? Lenne olyan dolog ami miatt bajban lennétek?

máj. 31. 17:48
1 2 3 4
 31/35 Metionin ***** válasza:
100%
#26. Én kisiskolás koromban kiszedtem a Szamosból egy marék emberi fogat. Hazavittem, a mai napig ott van valahol anyámék házában, egy mentolos cukros dobozban. Nem tudom, hogy tudnak-e róla egyáltalán de vagy 25 éve ott van.
jún. 1. 12:09
 32/35 anonim ***** válasza:
Fű, rush és bdsm cuccok
jún. 2. 21:49
 33/35 anonim ***** válasza:
32es vagyok, amúgy nálam is rend van, csak sok a fura fétisünk
jún. 2. 21:50
 34/35 anonim ***** válasza:
Nagyon jók a kommentek. :D Ha jönnek és felnyitják az ágyat, akkor mondanám, hogy hagyják úgy, mert pakolnom kéne de nagyon nehéz felnyitni. Nagy vastag 2 személyes kókusz matrac, vagy 80 kiló csak a matrac.
jún. 14. 14:30
 35/35 anonim ***** válasza:
Ja, meg az 1 főre jutó laptopok száma 2. Nem nagy érték, de használjuk is mind.
jún. 14. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!