Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha most tegyük fel házkutatást...

Ha most tegyük fel házkutatást tartanának nálatok otthon, milyen ciki és kínos dolgokat találnának meg? Lenne olyan, amiért felelősségre vonhatnának?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés. Ha most tegyük fel, menne hozzátok a rendőrség házkutatásra, milyen dolgokat találnának meg, ami ciki vagy szégyen volna? Lenne olyan dolog ami miatt bajban lennétek?

máj. 31. 17:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Bődület nagy kupi van most a szobámban, vagyis, szinte ez már állandó állapot, de most, államvizsgára készülve, még gázabb a helyzet. Ezt mindenképp szégyellném. Ahogy pár, régebbi írásom is. Gimi alatt elég sokféle történetbe kezdtem bele, vagy írtam csak meg 1-2 részét, és elég kellemetlen lenne, ha azokat bárki el találná olvasni. Semmi *olyan* nincs benne, de a szekunderszégyenérzet így is garantált.
máj. 31. 20:08
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Büdösek a cipőim làny létemre.
máj. 31. 20:40
 23/35 anonim ***** válasza:
38%
Mert fertőzés alatt van a lábad. Gomba.
máj. 31. 20:42
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
A hálószobában, a szekrény tetején lévő RPi-n van pár dolog, amit nem szívesen mutogatnák. De őszintén, egyáltalán nem várom el a magyar hatóságoktól, hogy a szekrény tetején villogó kis áramköri lapról tudják, hogy egyáltalán mi az. Szerintem észre se vennék.
máj. 31. 20:53
 25/35 Metionin ***** válasza:
100%
Van némi kupi meg mosatlan. Más nincs, bár tavaly a szerelő elvolt az álomfogóval, 10 percenként rákezdte, hogy indiánok vagyunk-e...érdekes módon a koporsó meg hasonló alakú dísztárgyaink hidegen hagyták.
máj. 31. 21:39
 26/35 anonim ***** válasza:
71%

Ja a koporsóról ugrik be. Nekem van egy igazi emberi fej koponyám is fogakkal is. Na az is honnan meg kié.

Még én se tudom. Kaptam. De most dobjam ki..?4.voltam.

máj. 31. 22:02
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Illegálisat nem találna itt senki, de gáz dolgokból van egy pár, egy vagon plüssállat (28 éves pasi vagyok, gyerekkoromból maradtak vissza azt nem volt hova rakni őket hirtelen, aztán itt maradtak), használt zsebkendők (orrfújásra, nem "másra"!), fél zoknik, alsógatyák meg franc tudja.
máj. 31. 22:50
 28/35 anonim ***** válasza:
Illegális nincs, de van egy doboz tele macskaszőrrel. Volt egy olyan hülye ötletem, hogy ha elegendő összegyűlik, megpróbálok belőle fonalat csinálni és kötök egy sálat :D Szerintem ez sosem fog megtörténni...
máj. 31. 23:14
 29/35 anonim ***** válasza:
Bár nálam rend van, tele van ragasztva minden (bútorok, fal) papírokkal. Szerintem úgy néz ki, mintha egy összeesküvés-elmélkező laknak itt. Amúgy csak tanulok 😀
jún. 1. 01:35
 30/35 Szolovjov ***** válasza:
100%
A szekrény tetején a beszáradt hokis zsebkendőket. De lehet épp ki lenne dobva az aktuális adag.
jún. 1. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!