Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha most tegyük fel házkutatást...

Ha most tegyük fel házkutatást tartanának nálatok otthon, milyen ciki és kínos dolgokat találnának meg? Lenne olyan, amiért felelősségre vonhatnának?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés. Ha most tegyük fel, menne hozzátok a rendőrség házkutatásra, milyen dolgokat találnának meg, ami ciki vagy szégyen volna? Lenne olyan dolog ami miatt bajban lennétek?

máj. 31. 17:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Kínos dolgot nem találnának, de nálam is nagy a rendetlenség. Nagyon nagy.
máj. 31. 18:59
 12/35 Senior Séf ***** válasza:
100%
Dieldrin.
máj. 31. 19:22
 13/35 anonim ***** válasza:
79%

Hát egy nagyon mérges nőt találnanak nálam, mert nagyon felkú.rnák az agyam, mert tegnap porszívóztam és mostam fel. Nem tudom miért akkor kell mindenkinek idejönnie és cipővel rohangálnia nálam, amikor felmostam...

Ja és a wc-t is kipucoltam, a másik dolog amitől falra mászok, hogy jönnek az emberek és körbehugyozzák a wc-t... Vagy a tipikus vendég aki csak nálam képes sz.a.rni és egyrészt olyan büdös van tőle, hogy az pusztulat, másrészt én nem tudom mit eszik, de olyan bombákat küld a wc-be, hogy a fekáliájától kell kidugítanom a wc-t miután elmemt.

Szóval ha jönnek házkutatni, a bejáratnál lekapjak a cipőt, tiszta zoknit felvesznek, és pelenkában jönnek.

máj. 31. 19:42
 14/35 anonim ***** válasza:
86%
Érdekes nálam ha meglátják a lakást már az ajtóban megkérdezik levegyék e a cipőt. Még a szerelők is.
máj. 31. 19:47
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Tisztaság van, maximum a nyugdíjpapírom okozna röhögést..
máj. 31. 19:49
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Sok a mosatlan,de nem.vészes 😅😅😅
máj. 31. 19:49
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Varázsgomba-tenyészet.
máj. 31. 19:50
 18/35 anonim ***** válasza:
74%
14, akkor te egy mázlista vagy. Nálam mindenki berongyol cipőben. Van akinél a liftben mondom hogy majd vegye le a cipőt, mondja oké aztan kinyitom az ajtót és a következő pillanatban a lakas közepén ugrál cipőben...
máj. 31. 19:53
 19/35 Katona Dius ***** válasza:
100%
Találnának egy két érdekes dolgot, de semmi olyat, ami büntethető.
máj. 31. 19:58
 20/35 anonim ***** válasza:
85%
Felújítandó panel, plusz ótvar nagy retek van. Értsd... HATALMAS mocsok. Pofám égne, ha valakit be kellene ide engedni.
máj. 31. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!