Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak a mobilomon, ha...

Mit csináljak a mobilomon, ha már az is unalmas, és nem vagyok az a telefonozós tipus?

Figyelt kérdés

elegge zarkozott tipus vagyok, emiatt nem vagyok aktiv semmilyen kozossegi oldalon, vagyis kamu neven van egy insta es face fiokom de azokat is csak fogyasztoi celbol hasznalom naponta 10 percet kb. Mivel nem kot le a soc média, ezert ezekkel nem tudom lekotni magam. Jatszani sem szeretek telon, mert az sem kot le. Viszont jo lenne valamivel lekotni magamat a telomon ha suliban szunet van eppen, vagy ha utazok valahova mert igy nagyon unatkozok. Leginkább ezekre a celokra hasznalom: viberen chatelek a párommal, es neha anyámmal, ennyi emlitesre melto emberi kapcsolatom kapcsolatom van :D, gyakorizok, zenet hallgatok, jegyzetet irok, vannak filmeim letoltve, kb ezekre hasznalom.

En inkabb olyan beallitottsagu vagyok hogy barmi ami nem telefonozas, az sokkal, sokkal jobban lekot, pl: kirandulas, bulizas, kinti programok, fesztivalra jaras, utazas, diakmunka.

2024. máj. 29. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Olvass könyvet!
2024. máj. 29. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is olvass inkább
2024. máj. 29. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Pedig gyakorizás nem unalmas.
2024. máj. 29. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Olvass rajta könyvet, vagy igazából bármit, ami érdekel. Én sokszor szoktam random dolgoknak utánaolvasni, ha úton vagyok, van rá ilyenkor jópár órám, hogy beleássam magam valamilyen témába. De lehet nyelvet is tanulni rajta, vagy podcasteket hallgatni, én legalábbis ezeket szoktam.
2024. máj. 29. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem butatelefonom van, úgyhogy telefonálásra használom.
2024. máj. 29. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg, hogy nem használod semmire, hanem körülnézel, hogy mi van még a világban, amivel lehet valamit csinálni. :-)
2024. máj. 29. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!