1/7 anonim válasza:
"Telefonozni" semmit, net 3-4 óra.
6/7 anonim válasza:
Telefonon nem szoktam netezni,otthon hétköznap egy 3-4 órát szoktam,hétvégén meg akár 6-8 órát is(nem egyhuzamban).
7/7 anonim válasza:
A telefonom heti jelentése szerint hétköznap átlagosan napi 3-5 óra között mozog a képernyőidőm, ami igazából majdnem teljes egészében szabadidőben történik (YouTube, hírolvasás, egyéb olvasás, telefonos játékok).
Ehhez hozzájön még pár óra a laptopon, ahol gyakorizni szoktam, híreket böngészni, reddit-et nézni, meg 1 részt valamilyen sorozatból.
Hétvégén szerintem, hacsak nincs valamilyen program, a napi 7-8 óra lazán meglehet nekem is.
Mindegyikből igyekszem lejjebb venni, de nem mindig könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!