Másnak is így telnek a délutánjai?
Elmegyek reggel dolgozni.Hazaérek 3ra. Aztán pihenek, megcsinálom a házimunkát.Elmegyek a boltba bevásárolni,főzök stb.
Olyan durva,hogy így telik a felnőtt életem semmi nem történik csak az egyhangúság minden nap.
Hétvégén még rosszabb..Van amikor nem megyek sehova csak itthon vagyok. Egyedül nincs kedvem kimozdulni..A barátnőimnek családjuk van vagy párjuk.
Nagyon ritkán találkozunk.
32/N
Egyedülálló vagyok: nagy különbség nincs az én életemben sem a tiédhez képest. Ehhez képest, ha lenne párom, akkor is hasonló lenne, tehát 1:1.
Nem tart olyan nagyon nagy különlegességet az élet senkinek sem. (F42)
Hasonlóan, de azért akad heti 1-2 napra program, mondjuk annyira nem is vágyom rá, hogy minden napom be legyen táblázva, szeretek pihenni.
Viszont ha unatkozol, akkor mozdulj ki egyedül, úgy esetleg még arra is van esély, hogy megismersz embereket.
Nagyjából azt csinálom, amit a 10-es. Van egy hobbim, ami a természethez köthető, így nagyon sokat vagyok kint hétvégén, a tevékenység által megismertem új embereket, már velük együtt is megyünk.
Biztos van valami, ami érdekel. Keress a neten ilyen közösségeket, csatlakozz csoportokhoz. Menj el a programjaikra, ismerkedj.
Nagyon sok sportot lehet űzni egyedül. Lehet bringázni, görkorcsolyázni, rollerezni, úszni, futni, konditerembe járni stb. Mentálisan is nagyon hatásos, nem csak fizikailag.
Otthon olvass, nézz filmet, kreatívkodj. Tanulj valami újat. Kezdj el egy tanfolyamot. Millió lehetőség van. Ha nem csinálsz semmit, az tényleg unalmas és egyhangú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!