Milyenek a délutánjaitok együtt?
Figyelt kérdés
Mennyire élvezitek az együtt töltött időt?2023. okt. 6. 16:45
1/8 anonim válasza:
Evés előtt éhesen szörnyűek, a főzés már egész jó, evés után szuper, mindenki happy, utána kezdődik elölről.
2/8 anonim válasza:
Kilépek a munkahelyről meglátom őt és elolvadok, beülünk a passatba zene be es go a haverokhoz vagy pubokba vagy hozzájuk, vagy akárhova és kezdődik az élet.
3/8 anonim válasza:
*Kb mintha börtönből szabadulnék. Olyan vele lennem. Mindennek örülök. Egy hülye led izzónak is a kocsin🤣
5/8 anonim válasza:
Vegyes
Valamikor mulatós pl tequerot [link]
valamikor elvontat kicsit drogosat de nem azt
Meg legutobb rakattant a háborgó mélyégre(de az a szám meg nekem mintha vmi kintröl összelopott copy lenne)
Annyit hallgattuk hogy màr tudom a szövegét meg énekelem meg bulizok rá de nekem nem az igazi
Multkor en meg ezekre kattantam rá
Bongo chachacha
Vagy erre amit meg a barátom utál🤣
Kokaina
7/8 anonim válasza:
De ő leginkább mulatósakra van kattanva. Van egyexi stílusa. Mikor hazavisz meg felveszi az utcánkban max hangerőre kb az egesz haz tudja hog, jövök haza vagy jövünk haza:D
Ezt meg ejszakára tesszuk be halkan és énekli nekem halkan :)
Exemnek más volt a stílusa de arra is rákattantam
Pl a beléd estem
Mostmár megszűnök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!