Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is így telnek a délután...

Másnak is így telnek a délutánjai?

Figyelt kérdés

Elmegyek reggel dolgozni.Hazaérek 3ra. Aztán pihenek, megcsinálom a házimunkát.Elmegyek a boltba bevásárolni,főzök stb.

Olyan durva,hogy így telik a felnőtt életem semmi nem történik csak az egyhangúság minden nap.

Hétvégén még rosszabb..Van amikor nem megyek sehova csak itthon vagyok. Egyedül nincs kedvem kimozdulni..A barátnőimnek családjuk van vagy párjuk.

Nagyon ritkán találkozunk.

32/N

2024. máj. 28. 16:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
Ez van, ha nincs hapsid.
2024. máj. 28. 16:53
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Hát én most erre nagyon irigykedek, én 6 körül érek haza este. Örülök ha végzek mindennel mire mennem kell aludni. :D
2024. máj. 28. 16:56
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Ja kb. hasonló.

Barátaimnak szintén párjuk van vagy párjuk gyerekkel együtt, esetleg még messzebbre is költöztek. Kb. havi 1x ha találkozunk.

Hétvégente elmegyek anyámhoz kb. ennyi.

2024. máj. 28. 16:58
 4/15 anonim ***** válasza:
44%
Én így nem tudnék élni. Kb. minden nap csinálok valamit. Edzés, barátokkal program pl. mozi, színház, buli vagy akármi, eljárok randikra, utazgatok, amint tehetem, kutyázok, olvasok…szétunnám az agyam egész nap itthon. 28N
2024. máj. 28. 16:58
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

Minden nap mész boltba meg főzöl? Minek? Takarítani sem kell naponta. Inkább igyál egy cidert, nézz valami jó sorozatot, olvass.

Én is ilyeneket szoktam.

30/F

2024. máj. 28. 17:09
 6/15 anonim ***** válasza:
90%

Bár hazaérnék háromra, akkor lenne életem. :(

Hazérek fél6-7 között valamikor, attól függően, kell-e vásárolni. Főzök valamit (ha muszáj), aztán beájulok az ágyba. Párom felkelt, mikor jön aludni, hogy az esti rutin (kontaktlencse, zuhany, fogmosás, stb...) meglegyen.

Hobbi, kikapcsolódás esélytelen.

2024. máj. 28. 17:13
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Igen, nekem több mint 3 éve így telnek, mondjuk házimunka helyett filmet/meccset nézek, netezek, olvasok stb. 30F
2024. máj. 28. 17:17
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
Mi minden hétvégén megyünk valahova a párommal, be vannak már tárazva a nyaralások is, stb.
2024. máj. 28. 17:18
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
Keres mozgást tanulj nyelvet végezz fejlesztő hobbikat tanfolyamokat . Addig amig tudsz mert ha fixen maradsz melós, onnan nem törsz ki könnyen . Akkor is rossz ha gyereket akarsz úgy hogy a társad is hajtja pénzt meg téged . Világot sem láttál emiatt fogsz utólag bánkódni és nyomorogni . Rohannak az évek ....
2024. máj. 28. 17:18
 10/15 anonim ***** válasza:
72%
Egyedülálló vagyok, de minden hétvégén megyek valamerre. Sokat utazom, kirándulok, amin keresztül társaságokat, embereket is megismerek. Nyilván ha otthon ülsz akkor nem fog történni semmi.
2024. máj. 28. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!