Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti részt vennétek ilyen...

Fiúk! Ti részt vennétek ilyen táborba?

Figyelt kérdés

Minden éven, nyaranta 1 hónapot kell eltölteni itt. Mindenkinek kötelező lenne, kivéve aki nagyon súlyosan beteg.

A táborban csak fiúk lennének, valamint csak férfi személyzet lenne. A táborba csak azok léphetnek be akiknek akkora kötelező, vendég, látogató nincs.

A táborban kötelező lenne mindenkinek póló nélkül lennie, nem számít semmi, akkor is póló nélkül kell lenni ha az ég leszakad. Itt nem kellene szégyellned sem azt ha dagi vagy, sem azt ha vékony.

Minden reggel 6kor kelés, reggeli. Aztán kezdődnek a programok:

-Rengeteg edzés

-Jó csapatjátékok

-Lőfegyverhasználat gyakorlása

-Térképkészítés, elsősegély tanulás

-Harcművészeti gyakorlatok

-Túlélőgyakorlatok stb.

Aztán nevelési/fegyelmezési technikákat is alkamaznának rajtunk pl.:

-Fekvőtámaszok elvégzése

-Több kör futás

-Amikor a többiek játszhatnak nekik oldalt kell lenniük és valami kemény feladatot kell csinálniuk

-Ha valaki nagyon rosszat tesz, bánt másokat azt akár még korbáccsal is büntethetik.

Ezen felül egyébként jó hangulat lenne, mindenki számíthatna a másikra stb. De ugyanakkor kell a fegyelem, szigor stb.

2024. máj. 22. 21:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Megkötözve
2024. máj. 22. 21:25
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem, ez nekem kissé ilyen katonai kiképzőtáborhoz hasonlít. De ha az is a célja akkor megértem. Személy szerint nekem nem jönnek be az ilyen táborok.
2024. máj. 22. 21:31
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem, ostobaság az egész.
2024. máj. 22. 21:35
 4/15 anonim ***** válasza:
30%

Nem, elég az utcai plakátokon a "Harcellenségakcióterv" duma.

Másrészt ez elég "meleg helyzetnek" tűnik.

2024. máj. 22. 21:35
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Nemrég néztem egy a Harmadik Birodalomról szóló sorozat egy részét, szinte szóról szóra leírtad egy náci bentlakásos fiúiskola mindennapjait.
2024. máj. 22. 21:39
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
Simán bevállalnám, én nem vagyok ilyen nyámnyila nyomoronc, mint az előző válaszolók. :)
2024. máj. 22. 22:02
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Miért akarna ebben bárki is részt venni? Mi lenne az előnye?
2024. máj. 22. 22:28
 8/15 anonim ***** válasza:
59%
Simán benne lennék, ha ingyen van a kaja és a lakhatás egy hónapig, akár fizut is adnak 😁
2024. máj. 22. 23:03
 9/15 anonim ***** válasza:
30%
Igen, biztos jó muri lenne. 🙂 Barátokat is szereznék, közösségépítő lenne, kalandos, meg szeretem a csapatjátékokat is. Cserkésztábor jellegűnek tűnik.
2024. máj. 22. 23:10
 10/15 anonim ***** válasza:
81%
A parancsok teljesítése, és az a nagy pofám már 18 éves koromban is okozott gondokat sörkatona koromban, valószínűleg így 40 felett csak romlottam :D
2024. máj. 23. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.