Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire vennetek eszre ha...

Mennyire vennetek eszre ha valaki kivenne penzt a tarcatokbol? Tudjatok mennyi van nalatok? Mennyire pontosan?

Figyelt kérdés
Velema napokban tortent meg. Konkretan sosincs fogalmam hogy mennyi van nalam.egy akar 20-30is eltunhetne az se tunne fel. Valali ezt figyeli?
2017. dec. 16. 18:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan nem tudom, de ha belenézek, akkor "érzem", hogy rendben van-e, nem hiányzik-e valamennyi.

Párszor kipróbáltam, hoyg elöször megsaccoltam emlékezetböl, mennyi van benne, aztán megszámoltam, és jóformán nem volt különbség.

2017. dec. 16. 18:12
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nálam. is így van, pont valamelyik nap gondolkoztam, hogy eltettem a penztarcamba a penzt az alberlőmtől vagy sem, nekem 50ig nem tűnik fel kb
2017. dec. 16. 18:12
 3/19 anonim ***** válasza:
70%
Mindig tudom mennyi van nálam, ezért azonnal feltünne
2017. dec. 16. 18:13
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
Aprópénz nem vennék észre, de 50.-től felfelé igen.
2017. dec. 16. 18:13
 5/19 anonim ***** válasza:
88%
Mostanában nem-, de felületesen azért figyeltem korábban, hogy mennyim van. Köszi a kérdésből adódó figyelmeztetést, mert fontos erre figyelni.
2017. dec. 16. 18:27
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekem alapvetően nem tűnne fel, igaz 3-5 ezer forintnál többet nem is hordok magamnál általában, abból meg össze-vissza vásárolok.
2017. dec. 16. 18:29
 7/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem is tudom már, mióta nem hordok készpénzt leszámítva a százast a kocsihoz. Elavult.
2017. dec. 16. 18:34
 8/19 Metionin ***** válasza:
87%
Igen, feltűnne mert egyszerre kevés pénz van nálam és emlékezni szoktam hogy mikor mennyit költöttem belőle. Ritkán hordok magammal készpénzt, egy hónapban max 5-10 ezer ami kp-ban nálam van, ebből fizetem ki a kaját meg ha olyan boltba megyek, ahol nem lehet kártyával fizetni.
2017. dec. 16. 18:47
 9/19 A kérdező kommentje:
Hm furi. En pl. azbalberlet dijat nem atutaltatom hanem kp-ben kerem.plusz a jovedelmem 90%-a kp-ban erkdzik. Sztem nem a kp elavult hanem a penzzel valo parkolas. SMSben szoktam. Egyszerubb.gyorsabb.
2017. dec. 16. 19:49
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kp-t csak azért használok mert abban kapom a fizu egy részét. De sokkal egyszerűbbnek tartom a kártyázást, főleg mióta érintéses.
2017. dec. 16. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!