Mennyire vennetek eszre ha valaki kivenne penzt a tarcatokbol? Tudjatok mennyi van nalatok? Mennyire pontosan?
Figyelt kérdés
Velema napokban tortent meg. Konkretan sosincs fogalmam hogy mennyi van nalam.egy akar 20-30is eltunhetne az se tunne fel. Valali ezt figyeli?2017. dec. 16. 18:06
11/19 anonim válasza:
Az apró annyira nem tűnne fel, a papírpénz igen, de abból csak akkor hordok magamnál jelentősebb összeget, ha kell is valamire.
12/19 anonim válasza:
Alapból észrevenném, ha valaki a táskámból kivenné a tárcámat.
Tudom, mennyi van, mert egy 10-esnél soha nincs több, az is kisebb bankjegyekben, mert a munkahelyen a napi kaját abból veszem. Készpénzt nagyon nem szeretek használni, és ha lehet, kerülöm. Csak akkor veszek fel, ha valamire kell, amit nem lehet kártyával intézni.
13/19 anonim válasza:
"Nem is tudom már, mióta nem hordok készpénzt leszámítva a százast a kocsihoz. Elavult." - Én vásárolok kínaiban is, van, amit ott is megkapok, és jóval olcsóbban, mint máshol, viszont a legtöbb kínaiban kártyát nem fogadnak el, szóval ha oda megyek, igenis kell a készpénz.
14/19 Metionin válasza:
A lakbért én is kp-ben fizetem de azt kiveszem, elteszem és ha jön a főbérlő, odaadom. Nem hordom magamnál. Bár szerintem egyszerűbb lenne azt is utalni, de mindegy ha ő így szereti.
15/19 anonim válasza:
Nekem feltűnne, mert általában "számontartom", hogy mennyi pénz van nálam.
16/19 anonim válasza:
Kb. 60 Rappen van nálam, fixen meg tizenpár frank, szóval igencsak feltűnne :)
17/19 A kérdező kommentje:
Oke. Otthon megszamolog van nalad mondjuk 52500ft. Elmesz a tescoba, drogeriaba, veszel egy pulcsit megebedelsz. Mindig ujraszamolod vagy kivonod mindig?
2017. dec. 19. 19:25
18/19 anonim válasza:
Ennyi készpénz csak akkor van nálam, ha biztosan kell is, nem kell bonyolult számításokat végezni. Ahol tudok, kártyával fizetek, ahol készpénz kell, ott meg nem drágák a cuccok, tehát észben tudom tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!