Fiúk (19-21) ti hogy vennétek/ reagálnátok le ha egy vadidegen lány rátok írna?
Figyelt kérdés
Nem ismeritek egymást, soha nem is találkoztatok, de a lány rátok írna pl.azzal, hogy szeretne veletek megismerkedni.
Mit gondolnátok a lányról, nem tűnne a szemetekben túl nyomulósnak?
2018. júl. 3. 22:57
2/8 anonim válasza:
Elgondolkoznék, hogy valódi létező személy-e az illető, és nem-e egy 30-40 éves elhízott perverz pasas.
3/8 anonim válasza:
Ellenőrizném biztosan a Földön vagyok-e, nem kerültem-e át valamilyen alternatív univerzumba.
4/8 anonim válasza:
Leginkább a másodikkal értek egyet
5/8 anonim válasza:
Megnézném a profilját , hogy valós vagy kamu profílja van és ha minden oké örömmel fogadnám :D
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ha pl.van néhány közös ismerősötök facebookon, és az ugyanarra az egyetemre járó haverotok csak látásból ismerné a lányt, mert egy gimibe járt vele (már két éve elballagott), akkor is még kételkednétek? Mert akkor nyilván hamar kiderülne, hogy mégsem kamu.
2018. júl. 4. 08:09
7/8 anonim válasza:
Fura lenne, de adnek egy esélyt neki.
22/f
8/8 anonim válasza:
Először utána néznék, hogy kamu profil-e. Ez abból megállapítható, hogy vannak-e képei amin meg van jelölve, más emberekkel. Van-e normális iskola kiírva neki, nem ilyen miami izék? Van-e több profilképe? Lányoknál sosincs olyan hogy csak egy van. Mikor regisztrált? Ezek ha stimmelnek, akkor semmi problémám nem lenne. Mostanság semmi újdonság nincs abban ha valaki a neten ismerkedik. Örülnék neki. (Mellesleg kamuprofilokkal is jól el lehet társalogni, hogy úgy érezze, hogy visszanyalt a fagyi. :D És akkor még finoman fogalmaztam. Megbánta, hogy írt. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!