Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan birkóznak meg a nők a...

Hogyan birkóznak meg a nők a tenyérbemászó udvarlókkal?

Figyelt kérdés

Mindig azt látom a munkahelyemen, hogy pár emberke egyszerűen képtelen türtőztetni magát, ha esélye nyílik nőkkel beszélgetni, és konkrétan ráerőlteti magát az illetőre.

Nem arról van szó, hogy valaki tetszik neki és próbálkozik nála, hanem szó szerint majdnem mindenkinél ezt csinálja. Az ilyen fajtának minden mindegy?

Már én érzem magam kellemetlenül, amikor ez megy mellettem. Nem tudom elképzelni, hogy a nő mit érez ilyenkor, ha még én is kis híján hányok az erőltetett jópofizásuktól, pláne amikor egy 50-es, undorító, nagyképű embertől látom ezt. Bónusz, hogy ráadásul munkahelyen, ami mindig oda vezet, hogy nekem állnom kell, mint egy f*sznak és hallgatnom a hülyeséget, ami láthatóan kellemetlen a nőnek is, de lehetetlen az ilyet leállítani, és a munka is félbeszakad...

máj. 20. 14:52
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
68%
A legtöbben sehogy.
máj. 20. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Hangulatfüggő, ha jó kedvem van, nem izgat a dolog, elcsevegek az illetővel, amíg nem taplóként viselkedik. Nem mindenki idegesítő, nekem szerencsére nincsenek ilyen nagyképű barom kollégáim, senki nem fogdos, nem mondanak szexuális utalásokat, az nem zavar, ha simán csak keresi a társaságom valaki. Tudják, hogy barátom van, nincsenek kapcsolati problémáim, nem célom megcsalni, felőlem jöjjenek beszélgetni.

Ha nem vagyok beszélgetős kedvemben, akkor szűkszavúan válaszolok, olyankor lekopnak.

máj. 20. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem könnyű a helyzet, mert többen azt hiszik a nemleges válaszomra, amikor nagyon nyomulnak, hogy csak játszom a nehezen megközelíthetőt. Aztán, mikor határozottabban mondom, még ők sértődnek meg..
máj. 20. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
70%
Meg a noket arra szocializaltak, hogy legyenek kedvesek mindenkivel. Sokan ezert turik, bar belul a halal nemiszervere kuldik az illetot.
máj. 20. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!