Miért "tenyérbemászóak" számomra a sikeres simpek és a barátnői?
Van egy pénzes informatikus ismerősöm, aki még csak 2 hete van együtt a barátnőjével, kb 3 hónapja udvarolt a lánynak, és csak az udvarlás időszakában ráköltött majdnem 1 millió forintot. A csaj nagyon megalázza a srácot, de ő csak tűr és sír belülről, és közben azért mai napig több százezres cuccokkal bombázza, mert amióta együtt vannak, a 2 hét alatt még többet költött rá mint a 3 hónapos időszakban. A srác megteheti, 25 évesen nagyon sokat keres. Már összeköltöztek, plusz a csaj kapott egy lakást pluszba 8jelenlegm ég csak bérli neki a pasi), hogy ha magában akar pár napot tölteni a lány, akkor megteheti.
Nagyon tenyérbemászó mindkét személy számomra, de nem tudom miért. Nem irigykedem, egyszerűen csak irritálnak. De miért lehet ez?
Hagyjuk ezt, még egy informatikus se keres ennyit Magyarországon. Nagyon gyenge kamu. Mégha egy ATC-ről lenne szó, vagy valami igazgatóról.
Sajnos megjött az őszi szünet :(
Valóban gáz ez a viselkedés, megértem, hogy frusztrál. De szerintem a normális reakció az lenne, ha te is kicsit ledöbbennél, mikor látod őket, majd szépen hagynád is az egészet a fenébe. Nem rád tartozik ez, hiába fura a helyzet.
Talán azért foglalkoztat ennyire, mert féltékeny vagy a vagyonra vagy a barátnőre?
Hát a lány nem kéne nekem, főleg azok után, amiket hozzávágott a sráchoz és amiket mond...
Barátnőm igaz még sose volt, de tisztán látszik, hogy nem szeretik egymást, csak a lánynak ATM a pali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!