Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Öngyilkosságot támogatni?

Öngyilkosságot támogatni?

Figyelt kérdés
Egy barátom évek óta lent van, az öngyilkosságot látja az egyetlen megoldásnak, ti támogatnátok?

2024. máj. 17. 14:05
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
56%

Szóval ez a különbség a halott és az öngyilkos között.

Ha valaki balesetet szenved véletlenül és belehal a sérüléseibe, nem tehet róla, hogy a család fizet fél milliót vagy többet, nem direkt halt meg.

Ha valaki meg valaki direkt hal meg, az meg egoista, mert tudja hogy a családnak kell előkaparni azt a pénzt, de megis inkabb eldobta az életét.

2024. máj. 19. 19:28
 32/40 anonim ***** válasza:
30%

32

És akkor mondjuk szerinted az úgy már elfogadható lenne hogyha az öngyilkosság előtt lerakna maga mellé vagy küldene a rokonoknak fél milliót az öngyilkos a saját temetésére?

2024. máj. 19. 19:34
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
33, nem mert ott van a másik része is, amit írtam korábban.
2024. máj. 19. 19:41
 34/40 anonim ***** válasza:
67%

34

Jól van megértjük. Akkor szerinted mindenikek a más boldogságáért kell élnie, a saját szenvedéseit fogcsikorgatva kell tűrnie csak hogy mások ezen élvezkedjenek, hahotázzanak nagyokat. Teljesen korrekt.

2024. máj. 19. 19:51
 35/40 anonim ***** válasza:
67%

34

És ha mondjuk el akarok költözni a föld másik végére az összes rokont "szerettet" hátrahagyva akkor azt sem engednéd? Mivel az gyakorlatilag számukra ugyanazt jelentené.

2024. máj. 19. 19:53
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
36, ha elköltözöl az nem ugyanaz, mint amikor behívják a rokont hogy nézze meg a tested és azonosítsa, hogy te vagy-e.
2024. máj. 19. 20:36
 37/40 anonim ***** válasza:
74%

37

Akkor ahogy leszűröm nem nincs is végül is semmi baj az öngyilkossággal vagy a halálommal, a lényeg az hogy ne legyek terhére senkinek egy forintottal se meg hogy ne okozzak komoly mentális traumát elméletileg egészséges érzelmileg felnőtt embereknek azzal hogy meglátnak egy holtestet, akármilyen állapotban is van.

2024. máj. 19. 20:47
 38/40 anonim ***** válasza:
62%
Én leszarnám hogy kinek mit okozok ezzel az már az ő problemajuk en mar meg vagyok pusztulva mit erdekel engem.
2024. máj. 21. 13:07
 39/40 anonim ***** válasza:
54%
Ha szerinted azzal, hogy öngyilkos leszel, másoknak lelki problémát okozol, az gond, ha te szenvedsz lelki problémák miatt évekig azért, hogy másnak ne legyen gondja, az OK??? Így is, úgy is valakinek rossz a többiek miatt.
2024. máj. 21. 14:50
 40/40 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne illegális akkor ja. Én is csak azt látom kiútnak az alkalmazotti bérrabszolgasorsból. És mivel csak munkával lehet normális életet elérni, de én nem akarok dolgozni és nem akarok nem-normális életet élni, ezért az öngyilkosság az egyetlen kiút. Aki hasonló gondokkal küzd, mindenképp támogatnám az ötletét.
2024. máj. 21. 21:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!