Öngyilkosságot támogatni?
Vicces hogy a vàlaszok nagy része indokolatlanul le lett pontozva.
Itt mutatkozik meg azt, hogy az oldal felhasználóinak nagy része milyen egy szànalmas, szerencsétlen ember, aki attól érzi magát jobbnak, hogy lepontozgat random vàlaszokat.
9-es: "Nem azt mondom, bizonyára rossz lehet az is, de sokan testi nyomorral is ragaszkodnak az élethez, ilyen szempontból nem valami korrekt, az egyetlen életet eldobni."
Tudod, ha NEKEM annyira rossz az életem, hogy nem akarok tovább élni, az semmiképpen nem segít, hogy másnak is rossz vagy esetleg rosszabb - ök bírják, én nem.
17.
Ami érdekes lenne, a hozzád hasonló logikátlan / irreleváns gondolkodás, ha nem ismerném magam is ezt a típust.
Eutanázia kérdése elgondolkodtató lehet, amikor valaki gyógyíthatatlan beteg és már csak szenvedésből áll az élete, ugyanakkor fizikai képessége sincs befejezni, tehát még ehhez is más segítségére szorulna.
De csak úgy ötletszerűen, mentális hiszti alapján kilépni, ez olyasmi, mint amikor valaki nemváltó műtétet csináltat és utána megbánja. Csak itt egy hibás döntés után teljesen vége a dalnak.
De lehet olyan, hogy valaki korábban nagyon távozni akart, később rájön, hogy hülyeség lett volna. Ilyen ellen lehet értelme az illetőt megvédeni önmagától, egy hibás döntés ellenében.
18
LOL
Szerinted egy sikeres öngyilkosságot meg lehet bánni? Mesélj még kérlek.
20.
Ne viccelj, komoly értelmezési problémára vall, hogy ezt így leírtad.
Olvasd már el, mit írtam!
Lehetőleg úgy, hogy ne akarj kényszeresen hülyének nézni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!