Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy én aki...

Miért van az, hogy én aki kitűnő voltam középiskolában, illetve általános iskolában, nem vitte semmire, egy 8 osztályt végzett, illetve szakmunkásnak meg mindene megvan?

Figyelt kérdés

2024. máj. 15. 16:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%
Menj könyvesboltba vagy műszaki cikkeket árusító boltba eladónak.
2024. máj. 15. 17:50
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Mik voltak a kedvenc tantárgyaid? Mivel szeretsz foglalkozni? Gondold végig az összes általad belátható foglalkozást, hogy azt szeretnéd-e csinálni. Még az interneten is vannak pályaorientációs önkitöltős tesztek, vagy vannak olyan pszichológusok, akik erre specializálódtak. Mit dolgozol most?
2024. máj. 15. 18:00
 23/27 A kérdező kommentje:
A kedvenc tárgyaim a történelem, illetve biológia voltak. Jelenleg egy gyárban vagyok operátor
2024. máj. 15. 18:31
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
És milyen egyetemre akartál menni, amihez a szüleid nem járultak hozzá? Nyelvet tudsz?
2024. máj. 15. 18:35
 25/27 anonim ***** válasza:
14%
Hagyjatok mar, ez a 29/f nyafogo troll naponta rak fel kerdest lassan minden kategoriaban.
2024. máj. 15. 19:41
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

"egy 8 osztályt végzett, illetve szakmunkásnak meg mindene megvan"

Mi van meg egy 8 osztályt végzettnek? A napi dobozos sör meg a tekert cigi? Az a minden? Vagy a 3 műszakos összepattintó biorobot munka a gyárban? El ne hidd már ezt a h.lyeséget, hogy itt minden iskolázatlan suttyó Ferrarival jár és kastélyban lakik, a diplomások meg éheznek..

Nézd meg bármelyik állás portált, milyen munkák vannak 8 osztályosoknak és mennyiért. Abból még buszjegyre se futja.

2024. máj. 18. 17:29
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem csak a jegyeiden mulik hogy mire viszed az eletben.

Hiaba vagyjó tanulo ha nincs benned motivacio hogy jobb allast talalj, kepezd magad, ne felj az uj dolgoktol.

Vannak ismeroseim akik egy szakmaval vagy anelkul csinaltak egy vallalkozast es abból elnek, raadasul eleg jol.

2024. máj. 22. 03:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!