33 evesen van 20 millio forintom, mennyire szamit jonak?
Figyelt kérdés
máj. 14. 09:59
32/41 anonim válasza:
Hát, ha 5 év alatt lett ennyi, akkor nem igazán osztod be jól a pénzed. Én kicsit keveslem, ha nincs semmilyen ingatlanod.
33/41 A kérdező kommentje:
Irtam, hogy en elek is mellette. Jovok megyek, vasarolok.
máj. 14. 15:53
34/41 anonim válasza:
Többet nem is dolgoznék csak élnék belőle amíg meg nem halok
35/41 Kólauborkával válasza:
Igazából tudom, hogy nem ezt kérdezted, de ezzel már kezdeni is lehetne velemi (mármint azon kívül, hogy felteszed a pirosra).
Valami cégen nem gondolkozol?
37/41 A kérdező kommentje:
Koszi 🙏🏻🙏🏻
máj. 16. 16:32
38/41 anonim válasza:
Szerintem se érdemes másokhoz mérni magad. Én anno 23 évesen 350es fizuval kezdtem életem első munkahelyén és ebből is félre tudtam rakni egy százast. Az egy évre kb. 1m200e volt és baromira örültem neki. Most 430at kapok, és ennek is örülök. Nyilván, aki 800ezret keres, az el se tudja képzelni, hogy hogy lehet 350ből kijönni. Mások vagyunk más háttérrel, ha neked jó, akkor örülj neki.
39/41 anonim válasza:
Ügyes vagy. Fektesd be egy lakásba. Erre kapsz hitelt. Simán kifizeted.
40/41 anonim válasza:
Szerintem nem túl jó, hiszen nem tudnál vele családot alapítani, pedig abban a korban vagy lassan.
Ez egy garzonra elég, aztán marad a havi bevétel.
De egy erős alap a továbblépésre, pláne havi 800k nettóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!