33 evesen van 20 millio forintom, mennyire szamit jonak?
Figyelt kérdés
2024. máj. 14. 09:59
21/41 anonim válasza:
Bocsánat, az irónia nem jött át! Azt hittem, hogy te is tényleg komolyan gondolod.
22/41 anonim válasza:
A kérdező most keres nettó 800-at, nem írta hogy az elmúlt 5 évben mindig annyit keresett, meg nem is életszerű hogy semmit nem nőtt a fizetése 5 év alatt, pláne ilyen inflációs környezetben.
23/41 anonim válasza:
Még ha 20 évesen lenne 33 milliód...
24/41 anonim válasza:
Nem rossz 5 év alatt 20 millió. Kérdés, hogy 28 éves kora előtt mit csinált a kérdező.
25/41 anonim válasza:
Abszolút jó magyar viszonylatban.
26/41 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, jónak számít. Kb. fél éve talán volt valami bankos kimutatás volt, ahol borzasztóan kevés volt ebben a korosztályban lévő emberek pénze, valami 1,5 millió körül talán.
Szóval jól állsz!
27/41 anonim válasza:
32/f vagyok, nekem 5 millió meg pár százezer az összvagyonom és albérletben élek. én csak ennyit tudtam sajnos, de jobb mint a semmi bár saját lakásom az nem lesz.
28/41 A kérdező kommentje:
A keresetem mellett elek is, nem kuporgatok... de igaz lehetne tobb is. De koltok sokat is.
2024. máj. 14. 12:30
29/41 A kérdező kommentje:
26 eves korom elott nem sok mindent csinaltam :(
Szinte semmit, logtam a levegoben... tanultam, kerestem a lehetosegeimet..
Nem kerestem minfig , az elso fizum 600ezer ft volt. Mar akkor is orultem ennyi fizetesnek 👍
Koszi a valaszokat 😊
2024. máj. 14. 12:34
30/41 anonim válasza:
Te is ilyen szenyor programozó vagy kérdező hogy kapásból ennyi volt a fizetésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!