Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én nem merek hosszabb...

Csak én nem merek hosszabb távon előre tervezni a covid óta?

Figyelt kérdés
Kitudja mi lesz 1-2 év múlva? Én nem mernék semmi olyan dologba ami hosszútávú ( például autó havi finanszírozás) jön majd megint valami váratlan ( reméljük nem) oszt mindennek vége...ti hogy vagytok ezzel? Sok ismerősöm beszívta mert jött a kovid és nem látták ezt előre

máj. 10. 10:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyrészről meg tudom érteni, ha/amikor valakik így éreznek. A Covid, a háborús konfliktusok, egyéb, hasonlóan nagy volumenű dolgok megmutatták, hogy pillanatok alatt történnek akkora katasztrófák, amik teljesen és visszafordíthatatlanul megváltoztatják a mindennapjaink. Így pedig nehéz tervezni. De közben az élet arról is szól, hogy céljaink, terveink vannak, amikért dolgozunk, amik hajtanak előre. Tehát azért mégis csak kellenek ilyesfajta célkitűzések, mert hiába történhet bármi, nem várhatunk állandóan valamilyen katasztrófára, vagy akár kisebb dologra, hogy most épp milyen baj jöhet. Mert közben elmegy mellettünk az élet, és nem éltünk, nem használtunk ki különféle lehetőségeket.
máj. 14. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!