Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dacia logant megéri venni?...

Dacia logant megéri venni? Normál használatra szeretném és hosszútávra terveznék, néha elmennék hosszab útra is, és nem kéne lerohadnom.

Figyelt kérdés

2019. jan. 25. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Annyit kibír mint a többi autó.

Csak egyszerűbb, szerényebb a kinézete, a kivitelezése.

2019. jan. 25. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek nagy igényeid, csak egy szimpla közlekedési eszközre vágysz, akkor meg.
2019. jan. 25. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon megbízható, viszonylag tágas, de azzal számolj, hogy nagyon kényelmetlenek az ülései. 1.2-es szívó benzin motorral ajánlom, vagy az 1.5 DCI-t.
2019. jan. 25. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:

2 hónapos 1.0 sce -t tolok.

Előzni nem nagyon lehet vele, ezt el kell fogadni, de egyébként szeretem, megbízható. Megy rendesen, csak tleg nem lendül meg úgy mint egy erősebb.

Ezenkívül garanciális.

Szerintem megéri.

Kompromisszumot kell kötni, az ülések valóban kényelmetlenek kissé.

2019. jan. 25. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Kollegámnak van, 2 éve vette újonnan. Azt mondja jobb, mint várta (bár nem várt sokat), és annak ellenére, hogy hosszú kezű, hosszú lábú nyakigláb ember, neki nem kényelmetlen. Problémája nem volt még az autóval semmilyen.
2019. jan. 25. 23:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Fatere par honap mulva lesz 10 eves, olyan 120000 km korul jar, ugy nez ki a futomure fog kelleni koltson mostansag (amilyen utakon jart, csodalkozom hogy evekkel ezelott nem jott elo valami), de semmi komolyabb beavatkozast nem igenyelt az auto. Marha kenyelmetlen utaskent es vezetni is, de cserebe ferni is lehet es pakolni is bele.
2019. jan. 26. 10:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Lassan 2 éves lesz a miénk, 37 ezer km-t mentünk vele, eddig elégedettek vagyunk vele. Főleg hétvégi programokra, nyaralásra használjuk, nekünk 1.2-es 4 hengeres van, de már facelift utani, helyettemost az 1.0-s 3 hengeres kapható hasonló teljesítménnyel, igazából régi Corsa-ból átülve a teljesítménnyel sem vagyok elégedetlen, meredek hegyi utakon is felmegyek vele. Az ülést mondjuk én pont kényelmesebbnek találom, mint a valamivel drágább autókét, mert nem akar erőltetetten ergonómikus lenni, így a 195 centis magasságommal hosszú utakat is kibírok benne hátfájás nélkül, szemben pl. Ford Focussal.
2019. jan. 26. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!