Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A magyaroknál van tuskóbb nép...

A magyaroknál van tuskóbb nép a világon?

Figyelt kérdés

2024. máj. 9. 08:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem maga a nép tuskó, hanem egy népcsoporton belül van néhány aki tuskó. A tuskóság inkább egyéni tulajdonság mint nemzetiségbeli jellemző.

Én például a kérdezőt annak tartom, mert a saját tapasztalatai alapján egy egész nemzetet lebunkóz. Az általánosítás szerintem butaság.

2024. máj. 9. 09:30
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Bár tény, hogy mi is nagyon jól állunk a suttyók kitermelésében, de vannak nálunk sokkal rosszabbak is.
2024. máj. 9. 09:35
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem egy nép tuskó, hanem bizonyos egyének. Mindenhol vannak buta emberek, nyugaton is.
2024. máj. 9. 09:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a parasztok eléggé irigyek, fukarok, rosszindulatúak
2024. máj. 9. 11:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Én vendéglátásban dolgozok. Szerintem a románok rendesek. Mindig normálisak szoktak lenni, és borravalót is adnak.

A lengyelek, németek a legbunkóbbak. Túltesznek a magyarokon.

2024. máj. 9. 13:44
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
Kerdező, te biztos minden nyelven beszélsz, mert ha külföldre mész, akkor érted, hogy a helyi lakosok mit beszelnek, ugye? Széles mosollyal is el tudnak küldeni a náthás p*csába, te meg azt hiszed kedveskednek veled 😂
2024. máj. 9. 14:45
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Egyedien egyedüliek vagyunk ebben is.
2024. máj. 9. 17:38
 18/19 anonim ***** válasza:

A magyar alapvetően egy fölényeskedő, de meglehetősen buta, bunkó és éretlen népség.

Talán csak oroszok rosszabbak, de kétlem, hogy az átlag magyar sokkal bunkóbb vagy butább ember van Eu-ban.

A rosszindulat meg egyszerűen azért van, mert nicnsenek sikerélményeik. A többség dagadt, vagy legalább löttyedt, nem tanul, nem képzi magát, ezért nem is halad az életben.

2024. máj. 10. 11:31
 19/19 anonim ***** válasza:
A bridtekk!
2024. máj. 10. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!