4/19 anonim válasza:
Még egy pont a románokra, és nem csak a pasikra, a román csajok is borzasztó erőszakossak.
5/19 anonim válasza:
Talán inkább el kellene gondolkodni azon, hogy esetleg veled lehet a probléma.
Mert tudod ez úgy működik, hogy azt kapod az emberektől vissza, amit adsz. Érdekes módon velem nem tuskók az emberek, pedig itt élek Mo.-n én is.
6/19 anonim válasza:
5# az jó film volt (neved)
Kérdező # igen van,de inkább legyünk őszintén tuskok mint megjatszósan udvariasak mint a Japánok vagy amerikaiak
7/19 anonim válasza:
Attól függ rólad vagy másokról van-e szó. Ha rólad akkor nem nagyon van tuskóbb.
8/19 anonim válasza:
Nincs tuskó nép. Én bejártam már a fél világot és mindenhol ugyanúgy vannak kedvesek és bunkók is.
9/19 anonim válasza:
A kérdésedből ítélve nem nagyon, mert ugye itthon ma már divat a saját nemzetedet szidalmazni orrba-szájba. 😄
10/19 anonim válasza:
a papua uj szigeten a beszamolok szerint igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!