Magyarországon mennyire ismerik el azt ha egy ember semleges nemű?
10!
Persze, mókusnak is képzelheted magad és a többi embernek tudnia kellene, hogy csak mogyorót, meg ilyesmiket eszel.
Ha nem tudsz szerelni, meg pakolni, attól még férfi vagy ha annak születtél.
#13 Aha akkor szerinted nem a sztereotipiák puszta létezésével van a baj, hanem azzal, hogy személy szerint te férfinak születtél...
A sztereotipiák mind igazak, a férfi attól férfi hogy a DNSében van a pakolás, a hiba pedig benned van, mert nemi szervvel születtél, nem valami androgén bábuként, aki teljesen sima ott lent.
Hát nem tudom, hogy mennyire értem ezt a logikát, főnök....
Öltözködésben is semleges vagyok, sportcipő, farmernadrág, póló, valami kabát ha hidegebb van.
A nemi szervről meg annyit, hogy olyan mintha nem is lenne, mivel sose működött.
Nem hülyeség, mert valaki interszexuálisnak született genetikai hiba vagy enzimhiány miatt. Férfi vagy női nem szerveu, hormonjai is lehetnek egyszerre, vagy egyik sem. CAH beteg vagyok. Ez is egy ilyen enzimhiány. Ez is interszex állapot.
30 évesen tudtam meg. Azóta én is semleges neműnek tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!