Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon mennyire...

Magyarországon mennyire ismerik el azt ha egy ember semleges nemű?

Figyelt kérdés
Én pl. gyerekkorom óta ilyen vagyok, szexuálisan nem vonzódom sem a nőkhöz sem a férfiakhoz, viselkedésemet tekintve is vegyes a kép, vannak férfias és nőies tulajdonságaim is. Mennyire lehetne ezt elmagyarázni, mennyire értenék meg az emberek?
2024. máj. 8. 21:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ismét 8as. Szerintem meg próbáld elfogadni hogy van biológiai nemed és az alapján alkalmas vagy pakolni😃
2024. máj. 9. 10:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

10!

Persze, mókusnak is képzelheted magad és a többi embernek tudnia kellene, hogy csak mogyorót, meg ilyesmiket eszel.

Ha nem tudsz szerelni, meg pakolni, attól még férfi vagy ha annak születtél.

2024. máj. 9. 10:35
 13/20 A kérdező kommentje:
Ez csak egy példa volt a sztereotípiákra amiket az emberre erőltetnek. Nem vagyok férfi, sem szexuális sem egyéb értelemben, akárhogy magyarázzuk.
2024. máj. 9. 10:52
 14/20 anonim ***** válasza:
De akkor hogyan viselkedsz és hogyan öltözködsz? Például egy lánybarátom nem él csajos életet, de attól még heteró csaj és annak is tartja magát. Tehát például így is elvárja, hogy a pasik megadják neki a tiszteletet és ne kezeljék le.
2024. máj. 9. 14:24
 15/20 anonim ***** válasza:

#13 Aha akkor szerinted nem a sztereotipiák puszta létezésével van a baj, hanem azzal, hogy személy szerint te férfinak születtél...

A sztereotipiák mind igazak, a férfi attól férfi hogy a DNSében van a pakolás, a hiba pedig benned van, mert nemi szervvel születtél, nem valami androgén bábuként, aki teljesen sima ott lent.

Hát nem tudom, hogy mennyire értem ezt a logikát, főnök....

2024. máj. 9. 15:16
 16/20 A kérdező kommentje:

Öltözködésben is semleges vagyok, sportcipő, farmernadrág, póló, valami kabát ha hidegebb van.

A nemi szervről meg annyit, hogy olyan mintha nem is lenne, mivel sose működött.

2024. máj. 9. 16:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Hivatalosan úgyis nő vagy férfi leszel. Ezen nem lehet változtatni. Hogy ezen kívül te magánéletedben űrlénynek vallod magad az a te dolgod
2024. máj. 9. 20:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Sok országban semleges nemű besorolás is létezik, tehát választhatod hogy az legyen feltüntetve a személyi okmányaidon
2024. máj. 9. 21:22
 19/20 anonim ***** válasza:
De az tuti nem mo
2024. máj. 9. 22:13
 20/20 anonim válasza:

Nem hülyeség, mert valaki interszexuálisnak született genetikai hiba vagy enzimhiány miatt. Férfi vagy női nem szerveu, hormonjai is lehetnek egyszerre, vagy egyik sem. CAH beteg vagyok. Ez is egy ilyen enzimhiány. Ez is interszex állapot.

30 évesen tudtam meg. Azóta én is semleges neműnek tartom magam.

dec. 21. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!