Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Picit irigylem a túlsúlyosokat...

Picit irigylem a túlsúlyosokat, szerintetek is előny?

Figyelt kérdés
A magas élelmiszerárakra gondolok. Nekik vannak súlyban tartalékaik, és ezért tudnak komolyabban diétázni. Nekem csak pár kiló feleslegem volt, de azt 3-4 nap kevés kajával megoldottam. Legalább 6 ezret spóroltam.
2024. máj. 8. 12:26
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
77%
Voltam kövér, semmilyen előnye nincs,csak hátránya. Ezért csak voltam...5 éve diétázok, azota lefogytam, súlyt tartok.
2024. máj. 14. 16:15
 42/45 A kérdező kommentje:
Én is csak most látom előnyét ahogy írtam a magas élelmiszer árak miatt. Ők most tudnak spórolni. Nekem is sikerült, de csak keveset, mert nem volt sok felesleg rajtam.
2024. máj. 14. 16:25
 43/45 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagy ép.
2024. máj. 14. 16:32
 44/45 anonim ***** válasza:

"Fél év diétával le lehet adni."

Ha ez olyan könnyen lenne, min ahogyan leírod, nem lenne 1 millió diabeteszes ember Magyarországon, akiknek jó része dagadt - tisztelet a kevés kivételnek.

2024. máj. 15. 12:37
 45/45 anonim ***** válasza:

"És valahol igazuk volt. Amikor olcsó volt a kaja akkor ettek sokat. Felhalmoztak sok tartalékot. Olcsón. Ez jó üzleti érzékre is vallhat."

Juuuj ez nagyon tetszik made my day

okt. 11. 23:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!