Picit irigylem a túlsúlyosokat, szerintetek is előny?
1. "Szerinted minden túlsúlyos beteg?"
Igen, mert van, aki evésfüggő (ez pszichés betegség), van, aki hormonproblémás, van, aki a traumáit zabálásba folytja..stb.
2. Ha ismernéd a mértéket, akkor évek óta így étkeznél.
3. Szerinted a kövért mennyire érdekli, hogy milyen drágaság van?! Ő inkább kifizeti a dupla pénzt, de a kajamennyiségből nem ad lejjebb.
22,
3, Ezt vitatom. Nem minden kövér teheti meg a dupla pénzt. Ők tudnak spórolni. Nyilván egy gazdagabbat ez nem érdekli.
"Picit irigylem a túlsúlyosokat"
Már maga ez a mentalitás, amit az idézett rész hordoz, érthetetlen. És taszító!
Mi a taszító ebben?
Ennyire lenézed aki túlsúlyos? Nem lehet egy kicsit pozitívat is írni velük kapcsolatban? Még lehetsz te is túlsúlyos egyszer.
Kérdező, miért nem vagy képes elfogadni a mi véleményünket? Te kérdeztél minket. Tehát fogadd el azt a tényt, hogy itt most senki nem ért veled egyet.
Egyébként pedig rosszindulatra vall ez a kijelentésed: "Még lehetsz te is túlsúlyos egyszer."
Miért feltételezed rosszindulatuan, hogy a másik még lehet túlsúlyos? A túlsúlyosak a mértéktelen zabálás és a semmi mozgás miatt túlsúlyosak.
Te fatfan vagy? És gondolom hímnemű is vagy egyben.
"Mi a taszító ebben?"
Az a taszító ebben, hogy a kimondottan rosszindulatú kötekedés és acsarkodás közben (magadtól) nem jössz rá arra, hogy ha mindenki szembe közlekedik veled az autópályán, akkor valószínűleg NEM az egész világ bolondult meg egyszerre, hanem te nem vagy jó irányban.
28, Aki szerint taszító volt annak a kérdés volt az. Nem a kisebbségi véleményem. Rosszindulatú pedig pont nem én voltam. Pont védtem a kövéreket. Volt aki azt írta mind lelki vagy testi beteg stb.
Légyszi olvasd el miket írtam és konkrétan mutass rá mi a rossz, mert szerintem csak gazságot írtam. Még saját példát is hoztam.
Kérdező, miért olyan nehéz elfogadni azt az egyszerű tényt, hogy aki túlsúlyos, annak oka van? Leírtam, hogy mitől lehet valaki túlsúlyos. Ha csak valaki mértéktelenül zabál, és elhízik, az lelkileg beteg, mert miért zabál akkor mértéktelenül? A frusztrációját miért ebben vezeti le? Vagy miért a kajálás neki a boldogság forrása?
Ez nem rosszindulatúság, hanem kő kemény tény. Olvass már utána egy kicsit, mert nagyon tudatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!