Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Picit irigylem a túlsúlyosokat...

Picit irigylem a túlsúlyosokat, szerintetek is előny?

Figyelt kérdés
A magas élelmiszerárakra gondolok. Nekik vannak súlyban tartalékaik, és ezért tudnak komolyabban diétázni. Nekem csak pár kiló feleslegem volt, de azt 3-4 nap kevés kajával megoldottam. Legalább 6 ezret spóroltam.
2024. máj. 8. 12:26
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
61%
De a “diéta” szerinted az hogy feleannyit eszel? Vagy miért lenne olcsóbb?
2024. máj. 8. 13:22
 12/45 A kérdező kommentje:
11, Én úgy csináltam. Tudom lehet drágán is diétázni, de talán egyszerűbb ha a megszokott kajákat eszed csak jóval kevesebbet. Kevesebb macera.
2024. máj. 8. 13:24
 13/45 anonim ***** válasza:
61%
Na, ez az ami nem egészséges. (Vagyis nyilván attól függ addig mit ettél, de a többségnek nem egészséges ha simán elkezd feleannyi szemét kaján élni mint korábban)
2024. máj. 8. 13:39
 14/45 A kérdező kommentje:

13, Ja, én nem szemét kajákat eszek. Nem is puccos drága dolgokat, inkább hétköznapi kajákat. Rizs, hús, tojás, kenyér, felvágott, levest bármit. Ezeket feleztem meg és spóroltam.

Kóla, csipsz és egyéb hülyeséget nem eszem.

2024. máj. 8. 13:43
 15/45 anonim ***** válasza:
78%
Persze, előny ám... Annyit értesz te is a biológiához, mint kiskutya a nyávogáshoz.
2024. máj. 8. 14:31
 16/45 A kérdező kommentje:
15, Anyagilag értettem az előnyt. Olvasd el rendesen.
2024. máj. 8. 14:32
 17/45 anonim ***** válasza:
90%

Pont, hogy az olcsó kajától lehet nagyon csúnyán meghízni.

Ez régen is így volt, és tudom, hogy most már minden drága, de nézd meg, mennyi az ára egy fejes salátának, vagy egy kg paradicsomnak, és ehhez képest mennyibe kerül egy kg krumpli, vagy egy csomag tészta.

Én szegény családban nőttem fel, és kövér voltam gyerekként. Kenyér mindig volt otthon, meg elmondták anyámék, ha túl sokat szedtem pl. a pörköltbl, vagy szószból, hogy a rizzsel, meg a tésztával kell jól lakni, a feltétből óvatosan, hagyjak a többinek is. Kamaszként leadtam a feleslegem, mert zavart, de mivel kollégista voltam, és ott is ugyanígy gondolták, hogy egy nagy tál tésztára tesznek egy kiskanál pörköltet és zabáld magad puffadt kismacskára, úgy oldottam meg, hogy csak nagyon keveset ettem a kalóriadús ételekből, és állandóan éhes voltam.

Felnőttként már megengedhettem magamnak, hogy nagy volumenű ételeket egyek, amik után nem érzem azt, hogy egy fekete lyuk a gyomrom, viszont alacsony a kalóriatartalmuk. Nyers vagy párolt zöldségekről beszélek. Elképesztő, mi pénzt költök kajára, pedig mindent otthon főzök.

2024. máj. 8. 16:40
 18/45 anonim ***** válasza:
82%

"7,Nem értelek. Konkrét kritikád is van?"

1. Eleve már az beteges, hogy beteg embereket irigyelsz. Aki túlsúlyos az mindenképpen beteg, vagy pszichésen, vagy fizikálisan, vagy mind a kettő.

2. Ha ismernéd azt a szót, hogy mérték, és tudnád is alkalmazni, akkor nem írtál volna ki ilyen ostobaságot.

3. A kövérek többsége élete végéig kövér marad, mert esze ágában sincs lefogyni.

2024. máj. 8. 16:43
 19/45 A kérdező kommentje:

18,

1. Szerinted minden túlsúlyos beteg? Ilyet sem hallottam még.

2. Nem értem itt mire célzol. Ismerem a mértéket. Alkalmaztam is napokig étkezés területén is, ahogy írtam.

3. Amíg olcsó volt a kaja. De most már megéri nem annyit enni! Te nem érzed milyen drága lett a kaja? Vagy szerinted minden kövér milliomos? nem csak a politikusok kövérek.

2024. máj. 8. 16:52
 20/45 anonim ***** válasza:
69%

Huh kérdező, ezért írtam, hogy buta vagy.

2024. máj. 8. 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!