Picit irigylem a túlsúlyosokat, szerintetek is előny?
“ Volt aki azt írta mind lelki vagy testi beteg stb.”
Hány éves vagy, hogy neked újdonságnak számítanak az elhízás káros egészségügyi hatásai? Arról nem is beszélve, hogy a kóros túlsúlynak oka van, ami általàban nem a makkegészséges szervezet és/vagy psziché.
30,31
Csak jeleztem a 28-asnak nem vagyok rosszindulatú amivel vádolt. Nem is tudta bizonyítani. Tehát ő volt felém rosszindulatú.. mindegy is.
De ez nem “rosszindulat” hanem tény, hogy a túlsúly egészségtelen, és a kiváltó oka is gyakran valamilyen betegség.
A 26-os válaszomból indézek:
"Egyébként pedig rosszindulatra vall ez a kijelentésed: "Még lehetsz te is túlsúlyos egyszer.""
35,36
Tehát a 25-ös hozzászólásom a konkrét kritikátok. Aha.. már jóval azelőtt buta, taszító stb voltam. Ráadásul még a 25-ös hozzászólásomban is a kövéreket védtem. Pont az itteni hozzászólóktól, akik minősítették őket. Persze velük nem volt bajotok. Érdekes. Ennyire hiteles a kritikátok..szégyen.
"Tehát a 25-ös hozzászólásom a konkrét kritikátok"
Kérdező, olvasd vissza a 18, 22, 26-os válaszaimat.
Egyébként pedig értelmezni se tudod a leírtakat. Itt konkrétan a 24-es válaszoló nem a kövérekre írta, hogy taszító, hanem rád, a mentalitásodra, hogy te is kicsit irigyled a túlsúlyosokat. Ez, ez a taszító!! Fel tudod ezt fogni? Nem, még egyszer hangsúlyozom, nem a kövérek itt a taszítóak, hanem a te mentalitásod, felfogásod!
38, Azokról a kritikáidról tudok, én most a 35,36 válaszokra írtam amit.
Tudom, hogy rám írták a taszítót. Te értelmezd mit írtam. Nem azt írtam, hogy a kövérekre írta. Mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!