Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Picit irigylem a túlsúlyosokat...

Picit irigylem a túlsúlyosokat, szerintetek is előny?

Figyelt kérdés
A magas élelmiszerárakra gondolok. Nekik vannak súlyban tartalékaik, és ezért tudnak komolyabban diétázni. Nekem csak pár kiló feleslegem volt, de azt 3-4 nap kevés kajával megoldottam. Legalább 6 ezret spóroltam.
2024. máj. 8. 12:26
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

“ Volt aki azt írta mind lelki vagy testi beteg stb.”

Hány éves vagy, hogy neked újdonságnak számítanak az elhízás káros egészségügyi hatásai? Arról nem is beszélve, hogy a kóros túlsúlynak oka van, ami általàban nem a makkegészséges szervezet és/vagy psziché.

2024. máj. 9. 10:45
 32/45 A kérdező kommentje:

30,31

Csak jeleztem a 28-asnak nem vagyok rosszindulatú amivel vádolt. Nem is tudta bizonyítani. Tehát ő volt felém rosszindulatú.. mindegy is.

2024. máj. 9. 10:52
 33/45 anonim ***** válasza:

De ez nem “rosszindulat” hanem tény, hogy a túlsúly egészségtelen, és a kiváltó oka is gyakran valamilyen betegség.

2024. máj. 9. 10:54
 34/45 A kérdező kommentje:
33, Igaz. Oké. Nem is veled van gondom. Engem akarnak beállítani acsarkodónak.
2024. máj. 9. 10:56
 35/45 anonim ***** válasza:

A 26-os válaszomból indézek:

"Egyébként pedig rosszindulatra vall ez a kijelentésed: "Még lehetsz te is túlsúlyos egyszer.""

2024. máj. 9. 10:57
 36/45 anonim ***** válasza:
Hagyd #35! Ő egy szentnek hiszi magát, és meg is van győződve erről. Nem ő a rosszindulatú azzal, hogy irigyli a kövéreket, hogy milyen jó nekik. És nem ő acsarog, amikor a másikat fenyegeti a túlsúllyal, hogy még ő is lehet túlsúlyos. És közben fel sem fogja, hogy akkor most a kövérség irigylésre méltó (ahogy ő teszi), vagy ezzel fenyegetni is lehet, mert nem irigylendően kövér leszel és de örülnék ha az lennél, mert ellentmondtál nekem és megérdemelnéd, hogy kövér légy. Mert az nem jó. Benne ez simán megfér egymással, hogy a kérdése meg a kommentje üti egymást. De ez nem baj neki, hogy ellentmond egymásnak két állítása, ilyenek a tipikus kötözködők. A pillanatnyi kötekedés a fontos, a következetesség nem érdekes!
2024. máj. 9. 11:36
 37/45 A kérdező kommentje:

35,36

Tehát a 25-ös hozzászólásom a konkrét kritikátok. Aha.. már jóval azelőtt buta, taszító stb voltam. Ráadásul még a 25-ös hozzászólásomban is a kövéreket védtem. Pont az itteni hozzászólóktól, akik minősítették őket. Persze velük nem volt bajotok. Érdekes. Ennyire hiteles a kritikátok..szégyen.

2024. máj. 10. 11:20
 38/45 anonim ***** válasza:

"Tehát a 25-ös hozzászólásom a konkrét kritikátok"

Kérdező, olvasd vissza a 18, 22, 26-os válaszaimat.

Egyébként pedig értelmezni se tudod a leírtakat. Itt konkrétan a 24-es válaszoló nem a kövérekre írta, hogy taszító, hanem rád, a mentalitásodra, hogy te is kicsit irigyled a túlsúlyosokat. Ez, ez a taszító!! Fel tudod ezt fogni? Nem, még egyszer hangsúlyozom, nem a kövérek itt a taszítóak, hanem a te mentalitásod, felfogásod!

2024. máj. 10. 11:24
 39/45 A kérdező kommentje:

38, Azokról a kritikáidról tudok, én most a 35,36 válaszokra írtam amit.

Tudom, hogy rám írták a taszítót. Te értelmezd mit írtam. Nem azt írtam, hogy a kövérekre írta. Mindegy is.

2024. máj. 10. 11:29
 40/45 anonim ***** válasza:
Én bírom a molett csajokat, jó seggük van, és ha pl egy sovány csaj beszól nekik csak ráülnek és összetörik. Tehát önvédelmi szempontból is előnyös:)
2024. máj. 14. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!