Az igaz ha férfiként nincs jó kiállásod akkor jobb állást nem is fogsz kapni, marad a gyár/raktár/építőtelep?
Úgy látom az irodai munkások, bankárok, mérnökök mind férfias jó kiállású emberek , nincs az a tipikus béna, bohóc külsejű ember közöttük.
Ilyen sok korreláció lenne a külső és betöltött pozíció között?
Ezen tanulmány szerint a vonzó férfiak jobban tudják kamatoztatni külsejüket a munkapiacon mint a nők.
Ez gondolom sokakat meglepne akik azt mondják, hogy férfinak egyáltalán nem számít a külseje csak a nőknek.
Te itt kb diplomas es munkas vonalat huztal. Mernok diplomas, gyari munkas nem. Ez azert fontosabb kulonbseg. Egyebkebt en anno irodaban dolgoztam, nyugodj meg, nincs az tele jo kiallasu ferfiakkal, van koztuk nyomi is meg randa is boven. De lattam mar jol kinezo epitomunkasokat is pl, nem egyet.
Amugy a jo kiallas nekem inkabb azt jelenti, h magabiztos, nem a vonzosagat. Amiben lehet korrelacio, de nem feltetlen.
Te azt állítottad, hogy az irodai munkások 100%-a (szerinted) jó kiállású ember. A második hozzászólásod ehhez sehogy nem kapcsolódik.
Valamint az is érdekelne, hogy elgondolkoztál-e azon, hogy vajon az irodai munkások, informatikusok, középvezetők, stb. mekkora részét van lehetőséged megfigyelni egyáltalán, mérlegelve, hogy a legtöbb irodaépületbe konkrétan be sem mehetsz.
6
El tudsz végezni egy mérnöki szakot de a munkát senki nem fogja garantálni neked. Ha kezdőként jelentkezel egy állásra 20 másik kezdővel akkor abból a 20-ból azt fogják felvenni, aki a legvonzóbb, mert tudat alatt a vonzóság felkészültség benyomását is kiváltja az interjúvolóból.
9
Arra építem, hogy a diploma, tanulás és IQ nem garantál semmilyen állást. Egyetlen dolog ami garantál állást az maga az állásinterjú sikeressége és az interjúvoló rólad alkotott benyomása.
Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!