Hold az vajon mi?
Figyelt kérdés
Hallottam egy teoriat hogy a hold egy raktárheilység és ezzel nagyon egyetértek. Vajon igaz ez?2018. júl. 29. 04:36
1/15 anonim válasza:
Kapaszkodj meg...
A Hold...
egy hold.
De úgy is mondhatnám, hogy a Földünket kísérő égitest.
2/15 anonim válasza:
Hát figyelj én is hallottam arról hogy a Hold egy raktár de nem emberek hanem földönkívüliek használják és nem azon részen vannak ezek a kísérleti központokat amiket látsz hanem a hold sötét oldalán amiről nagyon kevés sőt alig beszélnek az űrhajósok. De ez is csak egy feltételezés .
3/15 anonim válasza:
Hát nem. Sajtból van, úgyhogy nem lehet raktár.
4/15 anonim válasza:
Akkor sajtraktár. Egérszerű ufók küldték.
5/15 anonim válasza:
A Hold az vajon nem más, mint: vajas hold.
6/15 anonim válasza:
Ezt nem Művészetek Völgyéből írtad ki rom részegen? 😃
7/15 anonim válasza:
A Hold nem is igazi, mert az Illumináti vetíti oda egy óriás reflektorral, hogy kitakarjanak vele egy nagy űrbázist.
8/15 anonim válasza:
"a hold egy raktárheilység"
Vagy rosszul tudja, akitől hallottad, vagy félreértetted.
A 'hold' így, kis betűvel nem metrikus területmérték, sőt, kettő van belőle: a kataszteri és a magyar hold.
9/15 anonim válasza:
A Hold Amerikában van, mert ott vették fel a holdraszállást.
10/15 TappancsMancs válasza:
A Holdnak nincs konkrét sötét oldala, mert a fény körbejár rajta. Lásd > holdfázisok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!