Bele lehet halni a bánatba?
Figyelt kérdés
Létezik egyáltalán ez a jelenség?#belehalás #Bánatba
2024. máj. 5. 22:39
11/16 anonim válasza:
Nem. Abba tudsz hogy elhanyagolod a teati lelki egészséged miatta.
12/16 anonim válasza:
A tartós magányról azt mondták az olyan mintha napi egy dobozzal elszívnál.
13/16 Barnabas333 válasza:
Nekem most rokkant bele az egészségem, pedig fizikálisan sosem voltam kisportoltabb mint most. Megyek is ebben a hónapban pszichológushoz, mert szervi bajt nem találtak, azt mondják ez depresszió,idegi dolog.
Évek óta őrlődöm a bánattól. 47F
14/16 A kérdező kommentje:
Egy hölgy mesélte nekem, hogy a rokona 70 éves sose aludt máshol csak otthon. Törött kéz miatt kellett volna bent feküdnie egy -két éjszakát a kórházban, össze vissza könyörgött, hogy engedjék már haza, de nem lehetett.
Másnap reggelre halva volt, pedig az egészsége egyáltalán nem indokoltam a a halálát.
Gondoltam hátha más is hallott ilyenről vagy hasonlóról.
Köszönöm a válaszaitokat egyébként mindegyik hasznos volt.
2024. máj. 8. 00:21
15/16 anonim válasza:
Kérdező ez nem a bánat, hanem lesokkolta, hogy kirángatták a komfortzónájából. A stresszbe pedig bele lehet halni.
16/16 anonim válasza:
Igen bele. Ha ez hosszan tartó akkor egy idő után bele. Tönkre is lehet menni a bánattól ha annyira bánatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!