Bele lehet halni szerelmi bánatba? 18/F
A volt barátnőmmel a kapcsolatom igencsak bonyolult elég hosszú ideig voltunk együtt (4 év) de közben kisebb-nagyobb mosolyszünetekkel volt hogy fél évig csak harag volt köztünk és nem beszéltünk egymással meg amikor összejöttünk akkor még azért elég fiatalok voltunk mind2en és tapasztalatlanok. Ahogy nagyobbak lettünk egyre kevesebb volt a baj most teljesen tökéletesnek tűnt minden erre az egyik pillantról a másikra rám ír hogy ő ezt nem birja meg van minden baja. Így már 3 hónapja nem vagyunk együtt de én egyszerűen belepusztulok...nem birok nélküle élni és nem birok mégegy olyat találni mint ő. Mióta nem vagyunk együtt folyamatosan csak rábirok gondolni de tényleg mindig és nem megy ki a fejemből és sírhatnékom van de nem birok akár mennyire is akarom hogy kijöjjön csak nyomja a mellkasam és nem jön. Azt vettem észre hogy a légzésem is nehezebb lett teljesen legyengült az immunrendszerem. És nem tudok hosszabb időre "boldog lenni"/nevetni mert mindig eszembe jut hogy mennyire hiányzik. Tényleg úgy érzem hogy egyszer csak sétálok eszembe jut elgyengülök össze esek és meghalok és néha az is eszembe jut hogy az nem is lenne olyan rossz végre megkönnyebűlnék.
És nem kérem hogy olyanokat írjatok hogy úristen 18 évesen azt se tudod mi az meg ugyis lesz másik. NEM nekem ő kell és nem más!
Max úgy lehet bele halni, ha öngyilkos leszel. Ez a "bele hal a bánatba" eléggé lírai esemény.
Egyébként ne szomorkodj. Én is 18 vagyok, aztán 4 lány kosarazott ki, egy meg meg is alázott mások előtt. Rájöttem hogy a legtöbb ember egy szardarab, megtanultam mindenkit leszarni, és inkább a jövőmet egyengetem (tanulok). Hajrá.
18/F
Amit érzel, az az önsajnálat. Az egód fáj ennyire, hogy elutasították. Meg a gyász, persze, az se semmi.
Ezen át kell esni, nem tudok rá gyógyszert. Ha szereted az ilyesmit, és van rá időd, nézz meg néhány Popper Péter előadást, pár dologra rávilágíthat.
„Összeomolhatsz,
Panaszkodhatsz
Sajnálhatod magad évekig.
De egyet jegyezz meg, ez a te életed, most zajlik és könyörtelenül múlik egyfolytában.
Éveket pazarolsz olyan dolgokra, amitől még rosszul is érzed magad. Mert az idő nem áll meg a kedvedért, nem várja meg, míg talpra állsz.
Minél hamarabb lépsz túl rajta, annál több időd marad, hogy egy olyat találj, aki megérdemel Téged.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!