Sok embernek miért a pénz a legfontosabb?
Úgy vettem észre hogy sokakat csak a pénz és pénz érdekel.
De miért? Ez lenne a felnőttkor? Hát akkor elég gáz.
Ez nem igaz.
Én például szeretek sétálni, természetben lenni.
Például ezek sem kerülnek pénzbe.
Addig oké, hogy szeretsz sétálni, de az emberek nagy részének nem elég az, hogy céltalanul sétálgat, hanem szeret beülni enni, inni, szórakozni, programot csinálni és többre vágynak mint a szobanövény lét.
Addig oké, hogy sétálgatsz, de laknod kell valahol, és valljuk be, nem mindegy, hogy hol, milyen körülmények között élsz, pihensz. Utaznod is kell valahogy és az alap létezésed mint rezsi, kaja felemészt egy szemmel látható havi összeget.
Fizetésem relatív vállalható, de közel felét csak az viszi el, hogy "vagyok".
Én szeretek a természetben lenni, ezért is van egy autóm, hogy mobilis legyek, eltankolok havi 2 tank benzint csak azért, hogy kiszabaduljak a városból távolabbi helyekre. Kéktúra azon szakaszait fogom csinálni amit már nem lehet megoldani szállás nélkül.
Komolyabban túrázom, azért oda is kell egy beruházás. Túrabot, normális cipők, adott esetben több is. Normális ruházat, kiegészítők.
Ja és nem kaptam se ingatlant, se semmit, nulláról kellett összevakarjam magam ahhoz, hogy legyen egy biztonságos életem, ahol nem vagyok másoknak kiszolgáltatva.
Pont azért dolgoztam, hogy legyen egy szint amin élek. Persze a végtelen pénz kergetésnek nincsen értelme, de van amikor nincs választásunk és hajtanunk kell azért, hogy később ráérjünk nyugodtan sétálgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!