Én vagyok rosszul bekötve, ha nekem nem a pénz a legfontosabb egy munkában?
Persze meg kell élni valamiből, senki nem tart el. De én inkább szeretem, amit csinálok és spórolósabban élek, minthogy utáljam a munkámat, de sok pénzem legyen. Mondjuk egy jól kereső munkához kell is egy olyan végzettség, mint pl programozó, mérnök, stb, nekem ilyenem nincs, úgyhogy én ha nem tanulok tovább olyan irányba, hogy jól meg is fizessenek, akkor a szar és a kevésbé szar fizu közül választhatok :D
Elvállaltam egy munkát ami nem fizet a legjobban, de minden más jó benne. Párommal élek, az én bevételem csökkent, ezt előre meg is beszéltem vele, nem gond neki. De mások belém állnak emiatt. Ahogy észrevettem, szinte mindenkinek a pénz a fontosabb. Megértem, de nekem elég, ha élek egy nem túl szegény életet, de boldogan telik a munkaidő. Nincs gyerekem, nincs kocsim, nem gyűjtök házra.
Ez remek dolog, ha tudsz félre is tenni, mert mondjuk ha bekrepál a mosógép, akkor tudsz venni újat.
Szüleim éltek úgy, hogy inkább beosztják a keveset...én azt nem kívánom vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!