Dolgoztál már olyan helyen, ahol nem akkor mész wc-re amikor kell és tartogatod órákig és nem akkor eszel, amikor már nagyon éhes vagy?
Figyelt kérdés
Meddig tudnál ilyen helyen dolgozni vagy meddig lehet ezt bírni?2024. ápr. 26. 12:52
21/27 anonim válasza:
De amúgy most ez úgy hangzik, mintha egyszeri eset lenne hogy fosni kellett de nem tudtál, erre fel a kérdés?
22/27 anonim válasza:
Szalag melett. Egy hónapot. Akkor megfogadtam, hogy bármi áron is, de továbbtanulok, mert ezt semmiképp sem akarom.
23/27 anonim válasza:
Igen. 1 hónapig bírtam, de nem a wc miatt. Egy rakat nőre jutott 1 db wc. Gyakorlatilag úgy adtuk át a klotyót a következőnek, hogy még a gyatyánkat se húztuk fel, csak hogy legyen a másiknak is ideje bejutni pisilni. Épp csak lehúztuk a retyót, totyogtunk ki bugyiban bokára tolt naciba :/ nem volt kellemes. Azóta le is húzta a rolót az a fostos cég, adócsaló büdös banda volt.
24/27 anonim válasza:
#23 Üdvözöllek minden mérnöki multinál és minden mérnöki multi karácsonyi partiján. :D Csak nálunk a férfiak állnak sorba.
25/27 anonim válasza:
Igen, gyárban vagyok gépkezelő. Pisilni ki lehet szaladni, addig a másik kolléga figyeli az én gépem is, illetve közel van csap, tudunk inni. Enni viszont csak egyszer lehet, egy szünet van 4 óra munka után. Kibírható, munkakezdés előtt eszünk.
27/27 anonim válasza:
Nem szalagmunka, csak raktár, elvileg bármikor mehetek, de a legközelebbi wc 5 percre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!