Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Dolgoztál már olyan helyen,...

Dolgoztál már olyan helyen, ahol nem akkor mész wc-re amikor kell és tartogatod órákig és nem akkor eszel, amikor már nagyon éhes vagy?

Figyelt kérdés
Meddig tudnál ilyen helyen dolgozni vagy meddig lehet ezt bírni?
2024. ápr. 26. 12:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

#10 Nem is mindig megszabás kérdése. Én belvárosi pizzériában a bárpultban dolgoztam, felszolgálnom sem kellett, csak csinálni a limonádékat, este a koktélokat, csapolni a sört. Ebédidőben ha a cifra f*sás jön rám, akkor sem hagyhattam volna ott a pultot, az esti hajtásban ketten voltunk ott, de nem akármikor és nem akármennyi időre hagytam ott a kollégát. Ha épp nem volt rendelés, akkor is volt bőven mit csinálni.

Meg ahogy fentebb írták, pl. tömegközlekedésben sofőr nem csinálhat akármikor akármit nyilvánvalóan.

2024. ápr. 26. 14:27
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Diákmunkám is volt ilyen helyen, illetve gyakorlatom is (vendéglátás).
2024. ápr. 26. 14:32
 13/27 anonim ***** válasza:
17%
Sosem voltam becsicskítható, ilyen helyen nem dolgoznék.
2024. ápr. 26. 14:42
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Kereskedelemben. Egyszer este 7kor mentem el ebédelni és wc-re is és még akkor is megzavartak..

2024. ápr. 26. 15:00
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt akartam írni, hogy nem dolgoztam ilyen helyen, de aztán rájöttem, hogy de... Tanárként nem mehettem ki az óráról, nem hagyhattam ott a gyerekeket, ahogy pl. egy iskolai programon sem, mindig az ő igényeikről kellett elsőként gondoskodni, utána jöttem csak én. (Nálunk óráról kimehettek vécére, én sokszor szünetben sem tudtam, mert folyosóügyeletes voltam.)
2024. ápr. 26. 15:13
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Sulis koromban gyakorlati helyemen elég szemetek voltak a főnökök és pl. ebédszünetben is simán kihivtak az eladó térbe, ha olyanjuk volt. Ja meg azért is szóltak ha pl. menstruáció miatt többször voltam a mosdóban.

Dolgoztam kórházban szakrendelesen, ott is ment a pörgés, csak akkor lehetett kiszaladni enni, pisilni, ha a nagy tömeg elment és már csak páran vártak.

2024. ápr. 26. 15:55
 17/27 A kérdező kommentje:
#14 Szintén így... Nagyon szeretek benne dolgozni és rugalmas embernek tartom magam, de mégis így pár év után kezd zavarni ez a dolog, főleg hogy valószínű a reggelim miatt gyomorgörcsöm, hasmenésem van, amit nagyon rossz tartogatni. Jelenleg kolléga sem tud leváltani, nagyon várom a zárórát.:F
2024. ápr. 26. 16:38
 18/27 anonim ***** válasza:
49%
#17 Hát egyél olyan kaját, amitől nem lesz hasmenésed. Menj orvoshoz, ha ez rendszeres. Átlagember reggel felkel, és még munkába indulás előtt kisz*rja magát.
2024. ápr. 26. 16:57
 19/27 A kérdező kommentje:
"Átlagember reggel felkel, és még munkába indulás előtt kisz*rja magát" Igen, ez volnék én, hidd el, nem direkt ettem olyan kaját, amitől így jártam, de szerencsére ez nem rendszeres.
2024. ápr. 26. 17:07
 20/27 anonim ***** válasza:
55%
#19 Miért, valaki lefogott és lenyomta a torkodon? :D
2024. ápr. 26. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!