Ha egy fiút kamaszkorában nem foglalkoztatott a szexualitás, nem érdekelte a női test látványa, annak milyen fejlődési rendellenesség lehet az oka?
Miért nem lehet a megfelelő témakörbe kiírni ilyet?
Bocs de engem az emberek témakörben nem érdekel, hogy ki mikor végez önkielégítést.
Aszexuális emberek vannak, mindamellett kíváncsi lennék, hogy női minta volt a közeledben gyerekként?
Nőies kisugárzású anya, nővér?
Apafigura, aki a másik szobában rendezi a mamát?
Nem, nem nagyon volt ilyen sajnos, 15 éves voltam amikor a szüleim elváltak, de évekkel azelőtt elhidegültek egymástól, gyakran veszekedtek, nem volt intimitás köztük amire emlékeznék. Egy bátyám van, neki nincsenek ilyen gondjai mint nekem. Amúgy általános iskolában is sokat szekáltak, 13 évesen nagyon magasra nőttem és iszonyú sovány voltam évekig.
Semmife felnőttkori kihatása nincs, a szexulatitás egy tanulási, tapasztalási folyamat, ami bármikor behozható.
Ha nagyon zavar, vagy kíváncsi vagy rá, menj el hormon vizsgálatra, lehet alacsony benned valami, ami később esetleg termékenységi zavarokhoz vezethet, ha 1x úgy döntesz, hogy gyereket akarsz. Vagy egy agyi MRI, ha esetleg fejsérülés van a háttérben. Ha egyik se, akkor te ilyen vagy.
Majd beindul kesobb
En 40 evesen sokkal kanosabb vagyok mint 20 evesen voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!