Mit tennétek ebben a helyzetben? A barátnőm hozzám költözött, egy régi családi házba, amit per pillanat az anyagiak miatt nem tudunk felújítani, legfeljebb csak kis léptekben. Ő ezért folyton veszekszik sajnos. Valami tanács, vagy megoldás?
Figyelt kérdés
Per pillanat, az anyagi helyzet nem teszi lehetővé,hogy nagyobb dolgokba vágjunk a házat illetően. A házat már pár éve megvettem, mire ő ideköltözött, csak én és a szüleim "csiszolgattunk"" valamicskét rajta,hogy ne menjen esetleg tönkre.Sok hónap telt el,amióta együtt élek vele, ő a konyhai dolgokat, meg az apróbb háztartási cikkeket vásárolja a pénzéből.Nem rég állt munkába, így megtakarított pénze nem nagyon van,ha akad is, akkor az említett dolgokat veszi meg belőle. Viszont, rengetegszer megy a vita, hogy nincs egy normális egybefüggő konyha, vagy például nincsen egybefüggő szobabútor sem, darabokban van össze-vissza minden. Neki ez nagyon nem tetszik,és sokszor megy a veszekedés köztünk ebből kifolyólag. Tudom,hogy igaza van,én sem szeretnék ilyenben élni, de nincsen türelme semmit sem kivárni, rögtön azonnal kellene neki minden,és nem érti meg,hogy most nem tudunk egyszerre udvart, házat és mindent újítani.Hogy kezeljem le,hogy ne sértsem meg, és kicsit leakadjon erről a témáról?2024. ápr. 19. 15:15
21/23 anonim válasza:
Csak az tűnt fel nekem az egészből, hogy még az udvari törmeléket is a csajszi próbálja eltakarítani, mert te ott nem szeretsz dolgozni...
Nem vagytok egymáshoz valók.
Vagy változtatsz a hozzáállásodon, vagy elengeded őt.
22/23 anonim válasza:
Van egy furcsa érzésem, hogy én ezt a csaj szemszögéből kiírva már olvastam korábban...
23/23 Szolovjov válasza:
Inkább örülne hogy nem egy garzonban lakik. A nőknek semmi sem jó. Ha kész lesz a ház belülről, akkor majd talál mást amin kötekedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!